Ehdot

Siirry sisältöön

Toimitusehdot

Natura Vivan toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Natura Vivan (Y-tunnus: FI06497660) toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.


1. Sisältö

1. Sisältö
2. Yleistä
3. Natura Vivan palveluiden maksu- ja peruutusehdot
4. Kausikorttien ehdot
5. Saunatilojen vuokrausta koskevat ehdot
6. Majoituspalveluja koskevat ehdot
7. Toimitusaika
8. Toimitustavat
9. Maksutavat
10. Palautukset
11. Myyntialue

2. Yleistä

Kaikki hintamme sis√§lt√§v√§t arvonlis√§veron (10%, 14% tai 24 %) ja hinnat ilmoitetaan euroissa (‚ā¨), mik√§li toisin ei mainita.

Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkintahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

3. Natura Vivan palveluiden maksu- ja peruutusehdot

3.1. Kurssit, retket tai tapahtumat sekä vuorokauden tai sitä pidemmät välinevuokraukset sekä yli 5 vuokravälineen varaukset

Näitä ehtoja sovelletaan yksityishenkilön tekemiin kurssi-, retki- ja tapahtumavarauksiin sekä yli 24 tunnin välinevuokrauksiin sekä yli 5 vuokravälineen varauksiin.

Kursseille, retkille sekä tapahtumiin osallistuvan asiakkaan tulee olla uimataitoinen, min. 50 metriä.

Maksuehdot:
Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tapahtuman sisältöön ja ilmoittaa siinä mahdollisesti olevista virheistä Natura Vivalle ennen maksun suorittamista. Sopimus syntyy, kun asiakas varaa tapahtumaan tai vuokravälineen.

Peruutusehdot:
a) Mikäli tapahtuma perutaan vähintään 14 vuorokautta ennen tapahtuman alkua, pyrimme löytämään tapahtumalle uuden ajan. Mikäli uutta aikaa ei löydetä, perimme toimistokuluina 25 euroa/henkilö.
b) Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen tapahtumaa, perimme peruutuskuluina tapahtuman hinnan kokonaisuudessaan.

K√§ytt√§m√§tt√∂mist√§ palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja. 

3.2. Vuokravälineet (alle 5 vuokravälinettä)

Näitä ehtoja sovelletaan yksityishenkilön tekemiin alle 24 tunnin välinevuokrauksiin.. Nämä ehdot eivät koske yli 5 vuokravälineen varauksia. Katso ehdot yllä.

Vesiurheiluvälineitä vuokraavan asiakkaan tulee olla uimataitoinen, min. 50 metriä.

Maksuehdot:
Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tapahtuman sisältöön ja ilmoittaa siinä mahdollisesti olevista virheistä Natura Vivalle ennen maksun suorittamista. Sopimus syntyy, kun asiakas maksaa vuokravälineen.

Peruutusehdot:
a) Mikäli tapahtuma perutaan vähintään 24 tuntia ennen varauksen alkua, pyrimme löytämään uuden ajan. Mikäli uutta aikaa ei löydetä, perimme toimistokuluina 10 euroa/vuokraväline. Uutta sovittua aikaa ei voi enää peruuttaa.

b) Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 24 tuntia ennen varauksen alkua, perimme peruutuskuluina varauksen hinnan kokonaisuudessaan.

c) Mik√§li Natura Vivan henkil√∂kunnan p√§√§t√∂kselle v√§linevuokrausta ei voida toteuttaa turvallisesti (esim. liian kova tuuli melonnassa), voidaan varaus siirt√§√§ toiseen ajankohtaan tai peruuttaa veloituksetta my√∂s alle 24 tuntia ennen varauksen alkua. 

Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja.

3.3. Yrityksien ja yhteisöjen tekemät tapahtuma-, väline- ja tilavaraukset.

Näitä ehtoja sovelletaan yrityksien ja yhteisöjen (y-tunnus) tekemiin varauksiin.

Maksuehdot:
Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tapahtuman sis√§lt√∂√∂n ja ilmoittaa siin√§ mahdollisesti olevista virheist√§ Natura Vivalle ennen tarjouksen hyv√§ksymist√§.  

Sopimus syntyy, kun asiakas hyväksyy Natura Vivan tarjouksen tai muutoin tilaa tapahtuman.

Laskutus perustuu asiakkaan hyv√§ksym√§√§n tarjoukseen ja viimeist√§√§n 30 vrk (yli 20 hengen ryhm√§t) tai 14 vrk (20 hengen tai sit√§ pienemm√§t ryhm√§t) ennen tapahtumaa vahvistamaan lopulliseen osallistujam√§√§r√§√§n. 

Mik√§li osallistujam√§√§r√§√§ ei vahvisteta edell√§ mainittuun m√§√§r√§aikaan menness√§, laskutuksen perusteena k√§ytet√§√§n tilausvaiheessa ilmoitettua suurinta osallistujam√§√§r√§√§. 

Mikäli tapahtumaan on tilaushetkellä alle 14 vrk käytetään laskutuksen perusteena tilaushetkellä ilmoitettua osallistujamäärää.

Lasku erääntyy 7 vrk tapahtuman jälkeen.

Peruutusehdot

a)    Tapahtuma voidaan perua veloituksetta v√§hint√§√§n 30 vuorokautta ennen tapahtuman alkua.

b)    Mik√§li peruutus tapahtuu my√∂hemmin kuin 30 vuorokautta, mutta viimeist√§√§n 14 vuorokautta ennen tapahtumaa, pyrimme l√∂yt√§m√§√§n tapahtumalle uuden ajan. Jos uutta aikaa ei l√∂ydet√§, laskutamme peruutuskuluina 50 % tapahtuman hinnasta.

c)    Peruutuksen tapahtuessa my√∂hemmin kuin 14 vuorokautta laskutamme peruutuskuluina 100 % tapahtuman hinnasta.

Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja. Natura Vivalla on oikeus perua tapahtuma jos sääolosuhteiden tai ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi tapahtumaa ei voida toteuttaa. Tällöin tilaajalle ei muodostu kustannuksia.

4. Kausikortin ehdot

Ostamasi kausikortin mukaisten välineiden vapaa käyttö aukioloaikojen puitteissa.

Voimassa aina kausikortin tuotekuvauksen mukaisen ajankohdan.

Kausikortti oikeuttaa samaan perheeseen kuuluvalle, yhdelle alle 15-vuotiaalle veloituksetta oman SUP-laudan ja fatbiken varaukset kausikortin haltijan seurassa.

Kaksikkokajakissa, avokanootissa ja soutuveneessä alle 15-vuotias veloituksetta samassa välineessä kausikortin haltijan kanssa.

Vuokra-aika vaihtelee 05:00-00:00, y√∂n yli varauksista ‚ā¨10 lis√§maksu

Täyden melontakauden (1.5.-30.9) hyödyntäminen edellyttää alkeiskurssin tai vastaavien taitojen hallintaa. Ilman kurssia tai kokemusta, melontakausi on rajattu turvallisuussyistä 1.6.-31.8. väliselle ajalle. Valmistaudu esittämään kurssitodistus tai vastaava kokemus ennen ensimmäistä varausta.

Kausikortin väärinkäyttö johtaa automaattisesti kausikorttijäsenyyden poistamiseen, ilman rahanpalautuksia.

5. Saunatilojen vuokrausta koskevat ehdot

Varaaminen

 • Asiakas vastaa siit√§, ett√§ h√§n tutustuu varauskohteen kuvaukseen ja ohjeistuksiin sek√§ varaukseen liittyviin ehtoihin.

 • Asiakkaan tekem√§ varaus on sitova siin√§ yhteydess√§, kun tilaus-/maksuvahvistus on l√§hetetty asiakkaan ilmoittamaan s√§hk√∂postiosoitteeseen.

 • Asiakas maksaa varauksen valitsemansa maksutavan mukaisesti noudattaen maksutavan mukaisia ehtoja.

 • Varausj√§rjestelm√§ l√§hett√§√§ tilaus-/maksuvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan s√§hk√∂postiosoitteeseen.

 • Saunatilojen varaajan tulee olla t√§ysi-ik√§inen.

Saunan voi varata kahden ja viiden tunnin vuoroissa. Asiakas vastaa saunatilojen lukitsemisesta ja tiloista poistumisesta sovitun mukaisesti.

Asiakkaan tulee huolehtia tilojen siisteydestä lähtiessään. Saunatilojen ja muiden käytössä olevien tilojen tulee olla saapumishetkeä vastaavassa kunnossa vuoron loputtua.

Asiakkaan tulee ottaa kaikki tuomansa roskat mukaansa pois saunatiloista. L√§htiess√§ saunatiloista toimipisteen sulkemisajan j√§lkeen, lukitsee asiakas saunatilat ohjeistuksen mukaisesti. 

Mikäli asiakas ei poistu saunatiloista sovitun mukaisesti, on Natura Vivalla oikeus laskuttaa asiakkaalta saunan varausmaksu kaksinkertaisena.

Peruutusehdot

 • Mik√§li varattu saunavuoro perutaan v√§hint√§√§n 14 vuorokautta ennen tapahtuman alkua, pyrimme l√∂yt√§m√§√§n uuden ajan varaukselle. Mik√§li uutta aikaa ei l√∂ydet√§, perit√§√§n 50 % varaushinnasta.

 • Mik√§li varauksen alkamiseen on alle 14 vuorokautta aikaa, perit√§√§n peruutuskuluina varauksen hinta kokonaisuudessaan.

 • K√§ytt√§m√§tt√∂mist√§ palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja.

Varattujen saunavuorojen peruutukset ja siirrot ilmoitetaan tähän lomakkeeseen.

Natura Vivan oikeus peruuttaa varaus

 • Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) voi Natura Viva irtisanoa varaussopimuksen. Irtisanomisesta ilmoitetaan viivytyksett√§ varaukseen tehneelle asiakkaalle.

 • Asiakkaalla on t√§ll√∂in oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

 • Force majeure -esteen takia irtisanotusta vuokrasopimuksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneit√§ kuluja ei korvata.

Avaimet

 • Saunan k√§ytt√∂ on omatoimista ja asiakas saa tarvittavan ohjeistuksen avaimien osalta viimeist√§√§n viikkoa ennen varauksen ajankohtaa. 

 • Kadonneesta tai palauttamatta j√§tetyst√§ avaimesta Natura Vivalla on oikeus peri√§ kaikki uudelleensarjoituksista tai lukkojen vaihtamisesta aiheutuvat kustannukset t√§ysim√§√§r√§isesti kuitenkin v√§hint√§√§n 60 euroa.

 • Natura Vivalla on oikeus peri√§ v√§hint√§√§n 60 eur korvaus, mik√§li t√§m√§ joutuu avaamaan kohteen h√§vinneen tai sis√§lle j√§√§neen avaimen vuoksi. Korvauksen summa lasketaan k√§ytettyjen ty√∂tuntien ja kilometrikorvauksen pohjalta. 

Kohteen k√§ytt√∂ 

 • Kohde on m√§√§ritelty kohdekuvauksessa

 • Asiakkaalla on vuokra-aikana k√§ytt√∂oikeus kohteeseen ja sen varustukseen sek√§ erikseen m√§√§riteltyihin palveluihin.

 • Jos varaaja huomaa kohteessa puutteita tai muuta huomautettavaa, on h√§nen viipym√§tt√§ ilmoitettava siit√§ varaustenhallinnasta vastaavalle.

 • Asiakas huolehtii kohteen siisteydest√§ vuokra-aikana ja sen p√§√§tytty√§.

 • Mik√§li asiakas on j√§tt√§nyt oman toimintansa aiheuttaman ep√§siisteyden siivoamatta, laskuttaa Natura Viva kohteen siivouksesta aiheutuneet kulut t√§ysim√§√§r√§isesti.

 • Lemmikkiel√§imet eiv√§t ole sallittuja saunatiloihin..

Vahinkojen korvaukset

 • Asiakas on velvollinen korvaamaan Natura Vivalle kohteelle aiheuttamansa vahingon. Varaaja on vastuussa my√∂s muista kohteessa vierailevista henkil√∂ist√§ sek√§ heid√§n aiheuttamastaan vahingosta varauksen aikana.

 • Natura Viva ei korvaa luonnonolosuhteista, kuten hy√∂nteisist√§, el√§imist√§, kelirikosta tai odottamattomista s√§√§nvaihteluista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.
   

6. Majoituspalveluja koskeva ehdot

Seuraavia ehtoja sovelletaan Natura Vivan majoituspalveluihin: Oravankolo, Tikankolo, Myllyjärven mökki ja kota, Matildanjärven kämpät, Teijon caravan-alue ja kota sekä kaikki tentsile-majoitukset.

Varaaminen

 • Asiakas vastaa siit√§ ett√§ h√§n tutustuu varauskohteen/-kohteiden kuvaukseen ja ohjeistuksiin sek√§ varaukseen liittyviin ehtoihin.

 • Asiakkaan tekem√§ varaus on sitova siin√§ yhteydess√§, kun tilaus-/maksuvahvistus on l√§hetetty asiakkaan ilmoittamaan s√§hk√∂postiosoitteeseen.

 • Asiakas maksaa varauksen valitsemansa maksutavan mukaisesti noudattaen maksutavan mukaisia ehtoja.

 • Varausj√§rjestelm√§ l√§hett√§√§ tilaus-/maksuvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan s√§hk√∂postiosoitteeseen.

 • Natura Viva ei vastaa ep√§onnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipym√§tt√§ olla yhteydess√§ info@naturaviva.fi tilanteen korjaamiseksi.

 • Natura Viva ei anna takuuta siit√§, ett√§ kohde on t√§ss√§ tilanteessa yh√§ vapaa.

 • Mik√§li kohde ei ole vapaa, rahat palautetaan tai tilalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toista kohdetta.

Peruutukset ja muutokset

 • Majoitustilauksen voi peruuttaa milloin tahansa ehtojen mukaisesti.

Varattujen saunavuorojen peruutukset ja siirrot ilmoitetaan tähän lomakkeeseen

 • Peruutusp√§iv√§ on se p√§iv√§, jona Natura Viva on vastaanottanut lomakkeella sy√∂tetyn peruutuksen. Peruutukset k√§sitell√§√§n mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeist√§√§n nelj√§n viikon sis√§ll√§ peruutuksen vastaanottamisesta riippuen ty√∂jonon pituudesta.

 • Asiakas vastaa siit√§, ett√§ peruutus on l√§hetetty riitt√§v√§n ajoissa.

 • Mik√§li asiakas peruuttaa varauksensa,

  • kun varauksen alkamiseen on aikaa 30 vrk tai enemm√§n, perit√§√§n varauksesta toimituskulut. Toimituskulujen suuruus on 25 ‚ā¨.

  • kun varauksen alkamiseen on aikaa alle 30 vrk, mutta v√§hint√§√§n 14 vrk, perit√§√§n 50% kohteen vuokrahinnasta.

  • kun varauksen alkamiseen on aikaa alle 14 vrk, perit√§√§n koko vuokrahinta.

  • Alennuskoodilla varatuista kohteista perit√§√§n aina koko vuokrahinta riippumatta peruutusajankohdasta.

 • Varaus voidaan asiakkaan pyynn√∂st√§ siirt√§√§ seuraavin ehdoin:

  • Siirto voidaan tehd√§ vain kerran.

  • Siirron tulee tulee tapahtua viimeist√§√§n 30 vrk ennen alkuper√§isen varauksen alkua.

  • Siirtopalkkio on 25 eur (sis. alv.)

  • Mik√§li siirretty varaus perutaan, perit√§√§n aina koko vuokrahinta riippumatta peruutusajankohdasta.

Natura Vivan oikeus peruuttaa varaus

 • Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) voi Natura Viva irtisanoa vuokrasopimuksen. Irtisanomisesta ilmoitetaan viivytyksett√§ kohteen vuokranneelle asiakkaalle.

 • Asiakkaalla on t√§ll√∂in oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

 • Force majeure -esteen takia irtisanotusta vuokrasopimuksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneit√§ kuluja ei korvata.

Avaimet

 • Asiakkaalle toimitetaan ohjeet avaimesta erillisell√§ viestill√§ viimeist√§√§n viikkoa ennen majoituksen alkua - avain on suoraan kohteessa.

 • Asiakkaalle l√§hetet√§√§n s√§hk√∂postilla sek√§ tekstiviestitse ennen varauksen alkamista uniikki PIN-koodi asiakkaan varausprosessissa antamaan s√§hk√∂postiin ja matkapuhelinnumeroon. PIN-koodin avulla asiakas saa majoituksen avaimen.

 • PIN-koodi luodaan vain maksetuille voimassa oleville varauksille. 

 • Asiakas palauttaa kohteen avaimet takaisin laatikkoon.

 • Kadonneesta tai palauttamatta j√§tetyst√§ avaimesta Natura Vivalla on oikeus peri√§ kaikki uudelleensarjoituksista tai lukkojen vaihtamisesta aiheutuvat kustannukset t√§ysim√§√§r√§isesti kuitenkin v√§hint√§√§n 60 euroa.

 • Natura Vivalla on oikeus peri√§ v√§hint√§√§n 60 eur korvaus mik√§li t√§m√§ joutuu avaamaan kohteen h√§vinneen tai sis√§lle j√§√§neen avaimen vuoksi. Korvauksen summa lasketaan k√§ytettyjen ty√∂tuntien ja matkakulujen pohjalta. 

Kohteen käyttö

 • Kohde on m√§√§ritelty kohdekuvauksessa

 • Asiakkaalla on vuokra-aikana k√§ytt√∂oikeus kohteeseen ja sen varustukseen sek√§ erikseen m√§√§riteltyihin palveluihin.

 • Jos varaaja huomaa kohteessa puutteita tai muuta huomautettavaa, on h√§nen viipym√§tt√§ ilmoitettava siit√§ varaustenhallinnasta vastaavalle.

 • Asiakas huolehtii kohteen siisteydest√§ sek√§ j√§tteiden poiskuljetuksesta vuokra-aikana ja sen p√§√§tytty√§.

 • Asiakas on vastuussa kohteen loppusiivouksesta varauksen p√§√§ttyess√§.

 • Mik√§li asiakas on j√§tt√§nyt kohteen siivoamatta, laskuttaa Natura Viva kohteen siivouksesta aiheutuneet kulut t√§ysim√§√§r√§isesti. Siivousty√∂ 62 eur/h, matkakulut 0,87 eur/km, matka-aika lasketaan ty√∂aikaan. V√§himm√§islaskutus siivoust√∂iss√§ on 4 tuntia.

 • Kohde on asiakkaan k√§yt√∂ss√§ kohdekuvauksessa m√§√§riteltyn√§ aikana.

 • Lemmikkiel√§imet

  • Varaajan tulee maksaa lemmikkimaksu tuodessaan el√§imen majoitukseen.

  • Varaaja on t√§ydess√§ vastuussa ja korvausvelvollinen lemmikkiel√§intens√§ aiheuttamista vahingoista.

  • Lemmikkiel√§imet on pidett√§v√§ kytkettyin√§ kansallispuiston alueella.

  • Lemmikkiel√§imet eiv√§t saa olla majoituskohteissa yksin ilman valvontaa.

  • Lemmikkiel√§inten omistajien tulee kiinnitt√§√§ erityist√§ huomiota majoituskohteen siisteyteen. Majoituskohde tarkistetaan aina lemmikkiel√§imen j√§lkeen ja tarvittaessa siivotaan Natura Vivan toimesta.

  • Lemmikkiel√§inten salliminen majoituskohteisiin on merkitty aina erikseen. 

  • Lemmikkiel√§imen omistajan tulee noudattaa my√∂s mahdollista erikseen annettua tarkentavaa ohjeistusta.

Vahinkojen korvaukset

 • Asiakas on velvollinen korvaamaan Natura Vivalle vahingon, jonka h√§n on aiheuttanut kohteelle. Varaaja on vastuussa my√∂s muista kohteessa vierailevista henkil√∂ist√§ sek√§ heid√§n aiheuttamastaan vahingosta varauksen aikana.

 • Natura Viva ei korvaa luonnonolosuhteista, kuten hy√∂nteisist√§, el√§imist√§, kelirikosta tai odottamattomista s√§√§nvaihteluista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Valitukset

 • Mahdolliset valitukset on aina teht√§v√§ mahdollisimman nopeasti aiheen ilmaannuttua.

 • Mik√§li asiaan ei saada tyydytt√§v√§√§ ratkaisua tai siihen liittyy korvausvaatimus, tulee valitus l√§hett√§√§ kuukauden kuluessa vuokra-ajan p√§√§ttymisest√§ kirjallisesti.

 • Natura Viva pyrkiv√§t k√§sittelem√§√§n valituksen mahdollisimman nopeasti kuitenkin enint√§√§n kuukauden kuluessa.

 • Jos asiakas ja Natura Viva eiv√§t p√§√§se yhteisymm√§rrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan k√§sitelt√§v√§ksi.


7. Toimitusaika

Verkkokaupassa on myynnissä ainoastaan palvelutuotteita, jotka toteutetaan tiettynä aikana. Tilattu palvelu toimitetaan tilauksessa valittuun aikaan.


8. Toimitustavat

Verkkokaupassa on myynnissä ainoastaan palvelutuotteita, jotka toteutetaan tiettynä aikana. Tilattu palvelu toimitetaan tilauksessa valittuun aikaan. Tuotteiden hintoihin ei lisätä toimituskuluja.


9. Maksutavat

Natura Viva ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään vaiheessa.

Kunkin maksutavan yhteydess√§ n√§et mahdollisen lis√§hinnan kyseiselle maksutavalle.  Asiakas sitoutuu noudattamaan valitsemansa maksutavan mukaisia ehtoja.

Varaamme tuotteita maksamattomalle tilaukselle enintään 14 vuorokauden ajan, minkä jälkeen tuotteet ovat kenen tahansa ostettavissa.

 • Stripe maksunv√§litt√§j√§n√§
  Stripe on kansainvälinen maksuvälittäjä, jonka kautta on mahdollista maksaa seuraavilla luottokorteilla: MasterCard, Visa, American Express. Tutustu Stripe:n ehtoihin.

Kortti- ja verkkopankkimaksut, online-maksupalvelut

Natura Viva käyttää online-maksujen välittäjinä Visma Pay:ta. Näin voit maksaa yleisimmillä maksutavoilla korttimaksuista sähköisiin lompakoihin.

Käteinen

Käteisellä voit maksaa toimipisteillämme. Voit halutessasi maksaa myös luottokorteilla.

Lasku

Vain yrityksille ja yhteisöille. Laskusta täytyy aina sopia erikseen etukäteen. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, ota meihin yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla.

Liikuntaedut

Liikuntaedut voidaan valita maksutavaksi ainoastaan liikunnallisten palveluiden yhteydess√§. Se ei k√§y maksutavaksi fyysisi√§ tuotteita ostettaessa. Otamme vastaan seuraavia liikuntaetuja: SMARTUM, EPASSI JA EDENRED. 

Kaikilla yll√§mainituilla liikuntaeduilla voi maksaa liikuntapalveluista my√∂s suoraan verkkokaupassamme. 


10. Palautukset

Palveluilla ei ole varsinaista palautusoikeutta. Kohdasta kolme löydät palveluiden maksu- ja peruutusehdot.


11. Myyntialue

Palvelujamme voit tilata Suomessa ja myös Suomen ulkopuolella.

--

Ehtoja päivitetty 15.3.2024

Natura Viva

Tilaa uutiskirje!

Saat tietoa ajankohtaisista palveluista, uusista tuotteista ja tarjouksista ensimmäisenä.

Asiakaspalvelu
+358 10 292 4030
info@naturaviva.fi

Vuosaaren Melontakeskus

Nuuksion Kansallispuisto

Teijon Luontokeskus

Ryhmävarausten tarjouspyynnöt:

sales@naturaviva.fi

Lue lisää
Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top