Ehdot

Siirry sisältöön

Kivinokan melontapiste

Kivinokan melontapiste
SUP-lautailuKajakki

Kivinokan ulkoilualue sijaitsee Helsingin keskell√§ ‚Äď ja aivan omassa rauhassaan. Natura Vivan kausikortilla melot koko kes√§n ajan niin paljon kuin haluat!

Kivinokka on niemi, joka sijaitsee Helsingin keskell√§, Herttoniemen l√§nsipuolella ja Kulosaaren pohjoispuolella. Pinta-alaltaan noin parin neli√∂kilometrin kokoinen ulkoilualue on kokonaan rauhoitettu liikenteelt√§, eik√§ muutamaa Kipparlahdensilmukan varrella olevaa rakennusta ja komeaa Kulosaaren kartanoa lukuunottamatta alueella ole my√∂sk√§√§n asutusta. 

Kivinokka on er√§s Helsingin alkuper√§isist√§ kes√§m√∂kkialueista, ja niemell√§ on pitk√§lti toista sataa m√∂kki√§, jotka ovat enimm√§kseen kes√§k√§yt√∂ss√§. M√∂kkikylien historia ulottuu 1800-luvulle, kun Helsingin ty√∂v√§est√∂ alkoi pit√§√§ Kivinokkaa virkistysalueenaan. Kivinokassa on my√∂s suurehko pienvenesatama, ja t√§√§ll√§ voit kes√§isin katsella ja seurailla perinteik√§st√§ helsinkil√§ist√§ meriel√§m√§√§.  

Vesiurheiluvälineet Kivinokassa

Kesäkaudella 2022 avattu Kivinokan Melontapiste on kaikkien Natura Vivan kausikorttilaisten käytössä. Kivinokan Melontapisteeltä löytyy perus- ja retkikajakkeja, joiden avulla on mahdollista tehdä lyhyitä lenkkejä kuin pidempiä yön yli -retkiäkin. Sen lisäksi Kivinokasta voi varata itselleen SUP-laudan, jonka avulla tutustuu helposti esimerkiksi Vanhankaupunginlahteen.

Kivinokka onkin aivan mainio melontaretken aloituspaikka, sill√§ niemi ty√∂ntyy syv√§lle Vanhankaupunginsel√§lle, joka on laaja mutta eritt√§in rauhallinen vesist√∂. Vastap√§√§t√§ sel√§n toisella puolella on Lammassaari, ja Kivinokalta l√§hdett√§ess√§ oikealle puolelle j√§√§ Herttoniemen rantaviiva. Kivinokan pohjoisk√§rjest√§ ennen Herttonieme√§ on kapea salmi suojaisalle Saunalahdelle.  

'Kun Kivinokalta l√§hdet√§√§n melomaan etel√§√§n, p√§√§st√§√§n It√§v√§yl√§n ali Naurissalmen l√§pi Tullisaarensel√§lle. T√§√§lt√§ melontareitti on auki vaikka Helsingin keskustan edustalle Kruunuvuorensel√§lle, ja saavutettavissa ovat esimerkiksi Vallisaari, Lonna ja jopa Suomenlinna. 

My√∂s It√§-Helsingin melontareitit ovat l√§hell√§, kun Naurissalmelta suunnataan Killingholman saaren ohi kohti Tilliruukinlahtea. Sielt√§ p√§√§st√§√§n Laajasalon kanavan kautta esimerkiksi Laajasalon ymp√§ri kiert√§v√§lle melontareitille. 

Helsingin saaristo on aivan huikea ja ainutlaatuinen melontaretkikohde, ja Meri-Helsinki näyttäytyy totisesti kauneimmillaan Kivinokalla.

Aktiviteetteja Kivinokalla

Natura Viva järjestää Kivinokan Melontapisteellä järjestää kesäkaudella myös ohjattuja viikkomelontoja joka toinen perjantai. Tutustu retkeen ja varaa!

Natura Viva j√§rjest√§√§ my√∂s kes√§kaudesta 2022 l√§htien yritystapahtumia ja yksityisretki√§ Kivinokalla. Ota meihin yhteytt√§ ja r√§√§t√§l√∂imme kanssasi yhdess√§ mielekk√§imm√§t yrityksen virkistysp√§iv√§n tapahtumat ja aktiviteetit aivan keskeisell√§ paikalla Helsingiss√§. 

Loistavat kulkuyhteydet Kivinokalle 

Kivinokan Melontapiste on helposti saavutettavissa! Sörnäisistä matkaa on pari kilometriä, Hermannista saman verran. Itä-Helsingin keskuksista Herttoniemi on niin ikään kävelymatkan päässä.

Kivinokan melontapiste sijaitsee osoitteessa Kipparlahdensilmukka 9, 00810 Helsinki. 

Kivnokan melontapiste sijaitsee Kivinokan venesataman kupeessa. Kulosaaren kartanolle kulkeva tie ja sinne ohjaava viitoitus auttaa l√∂yt√§m√§√§n perille. 
 

Natura Viva

Tilaa uutiskirje!

Saat tietoa ajankohtaisista palveluista, uusista tuotteista ja tarjouksista ensimmäisenä.

Asiakaspalvelu
+358 10 292 4030
info@naturaviva.fi

Vuosaaren Melontakeskus

Nuuksion Kansallispuisto

Teijon Luontokeskus

Ryhmävarausten tarjouspyynnöt:

sales@naturaviva.fi

Lue lisää
Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top