Ehdot

Siirry sisältöön

Helsinki by Kayak - Opastettu retki Itä-Helsingin saaristossa!

Helsinki by Kayak - Opastettu retki Itä-Helsingin saaristossa!
109,00 ‚ā¨ / 3 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Helsinki By Kayak - Tule melomaan Itä-Helsingin kauniiseen saaristoon ja meriluontoon!

Helsinki By Kayak -retkellä tutustut Itä-Helsingin rannikkoon ja alueen kauniisiin ulkoilusaariin. Kolmen tunnin retkellä melomme rentoon tahtiin yhdellä Helsingin rannikon kauneimmista alueista ja pidämme evästauon lähisaaressa. Ammattiopas valitsee retken osallistujien sekä vallitsevan säätilanteen mukaisesti. Voit olla varma, että tahti on sopiva ja reitti sellainen, että maisemien ihailuun ja rentoutumiseen jää rutkasti aikaa. Voit tulla retkelle mukaan, vaikka et olisikaan melonut aikaisemmin.

Retkellä tulet kokemaan Helsingin rannikkoa parhaimmillaan: kirkkaat vedet, kallioiset saaret sekä hiekkarannat. Melontaretki alkaa ja päättyy Vuosaaren Melontakeskukselle. Melontakeskuksen tiloissa toimii myös Jäätelökahvila Paja, jossa voit nauttia home-made jäätelöt retken päätteeksi!

Helsinki by Kayak sopii ihan jokaiselle!

Ammattiopastus sekä tukevat peruskajakkimme varmistavat turvallisen ja mukavan retken vaikka sinulla ei aikaisempaa kokemusta olisikaan. Retkeen sisältyy kaikki melontaan tarvittava varustus - mutta muista tuoda mukanasi vesipullo ja säänmukaiset vaatteet. Tämä retki sopii kaikille - olitpa sitten yksin liikenteessä tai ystävien tai perheen kesken.

Retket järjestetään 11.00-14.00 valitsemanasi ajankohtana. Tämä retki ei ole privaatti, joten retkellä voi lisäksesi olla muitakin. Jos haluat privaattiretken, laita viestiä info@naturaviva.fi

LIS√ĄTIEDOT

  • Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Ajankohta: 11.00-14.00 maanantaisin ja perjantaisin kes√§kuusta elokuun loppuun

  • 1-8 osallistujaa

  • Retki sopii kaikille - retkell√§ melot laadukkailla varusteilla, allasi tukeva peruskajakki

  • Retki sis√§lt√§√§: Ammattiopastus, kajakki, aukkopeite, liivit ja mela sek√§ vesipullo ja pieni ev√§s. Tarvittaessa lainaamme my√∂s sadetakkeja.

Kuvat

Natura Viva

Tilaa uutiskirje!

Saat tietoa ajankohtaisista palveluista, uusista tuotteista ja tarjouksista ensimmäisenä.

Asiakaspalvelu
+358 10 292 4030
info@naturaviva.fi

Vuosaaren Melontakeskus

Nuuksion Kansallispuisto

Teijon Luontokeskus

Ryhmävarausten tarjouspyynnöt:

sales@naturaviva.fi

Lue lisää
Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top