Ehdot

Siirry sisältöön

Matinkylän Melontapiste

Matinkylän Melontapiste
SUP-lautailuKajakki

Matinkylän melontapiste sijaitsee Espoon Matinkylässä, erinomaisten liikenneyhteyksien päässä!

Kesäkaudella 2022 avattava Matinkylän melontapiste tarjoaa uuden melontakohteen Natura Vivan kausikorttilaisille. Melontapisteellä on tarjolla 15 kajakkia ja kuusi SUP-lautaa, jotka ovat kausikorttilaisten omatoimisessa käytössä koko melontakauden ajan. Kausikorttilaisena voit varata ulkoiluvälineen aamuviidestä puoleenyöhön. Varauksen tehtyään kausikorttilainen voi hakea välineen ja kaikki tarvittavat varusteet omatoimisesti. 

Matinkylän melontapiste on helposti saavutettavissa. Matinkylän metroasema on alle kahden kilometrin päässä - kävellen rantaan on matkaa noin 20 minuuttia. Autolla kulkiessasi voit saapua suoraan rantaan - Cafe Merenneidon vieressä oleva parkkipaikka on aivan melontapisteen vieressä. 

Lähellä monipuolisia palveluita

Matinkylässä on paljon koettavaa ja nähtävää. Cafe Merenneito ja Nokkalan Majakka palvelevat kahvittelijoita ja lounas- sekä illallisvieraita. Rantabulevardia pitkin pääset Nokkalaan ja Nuottaniemeen, missä upea Nuottarannan ulkoilualue odottaa vierailijaansa. Toisessa suunnassa kävelymatkan päässä sijaitsee Haukilahden uimaranta.

Iso Omena, eräs Suomen suurimmista kauppakeskuksista, sijaitsee metroaseman yhteydessä niin ikään kävelymatkan päässä mainioista piknik-maastoista. Kauppakeskuksessa palvelee useita ravintoloita sekä kauppoja.

Ulkoilumahdollisuuksia myös ryhmille!

Natura Viva järjestää kesäkaudella 2022  Matinkylässä myös yritystapahtumia sekä yksityisretkiä ryhmille. Ota meihin yhteyttä ja ideoimme kanssasi parhaat aktiviteetit yrityksesi virkistystapahtuman tarpeisiin. Kysy myös yksityisistä opastetuista luontoretkistä meiltä ja lähde ryhmäsi kanssa luontoon. 
 

Matinkylän melontapiste, Matinlahdenranta 1.

Natura Viva

Tilaa uutiskirje!

Saat tietoa ajankohtaisista palveluista, uusista tuotteista ja tarjouksista ensimmäisenä.

Asiakaspalvelu
+358 10 292 4030
info@naturaviva.fi

Vuosaaren Melontakeskus

Nuuksion Kansallispuisto

Teijon Luontokeskus

Ryhmävarausten tarjouspyynnöt:

sales@naturaviva.fi

Lue lisää
Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top