bg
Siirry sisältöön

Tule kahville Teijon kansallispuistoon. Natura Vivan Luontokeskuksen kahvila tarjoilee herkulliset kahvit ja maukkaat makeat ja suolaiset. 

Ennen tai jälkeen luontoretken on mukava nauttia kuppi kahvia tai pientä makeaa tai suolaista. Tejon Luontokeskuksen kahvilasta saat myös eväät retkellesi. 

Teijon Luontokeskuksen kahvilan löydät Natura Vivan Teijon Luontokeskuksen yhteydestä Teijon kansallispuistossa. Luontokeskus sijaitsee Matildanjärven rannan tuntumassa upealla paikalla. 

Osta kahvit ja pikkupurtavat ja nauti ne luonnon helmassa järvenrantamaisemissa tai viihtyisissä asiakastiloissamme. Luontokeskuksen kahvila tarjoaa kuumia juomia, kylmiä virvokkeita, makeita leivonnaisia ja suolaisia eväsleipiä. Lisäksi saat meiltä jäätelöt ja karkit – täällä viihtyy koko perhe. Meiltä saat myös eväät mukaan retkellesi Teijon kansallispuistossa.

Kahvilalta ulkoilureiteille

Teijon Luontokeskuksen kahvilan yhteydessä on myös Natura Vivan Teijon vuokraamo, josta saat vuokralle ulkoiluvälineitä: kajakkeja, avokanootteja, SUP-lautoja, soutuveneitä ja Fatbike-polkupyöriä. Tietenkin voit myös saapua vain kahville ja pullalle ja nauttia herkkuhetkestä keskellä luontoa Teijon kansallispuistossa.

Luontokeskuksen takaa Matildajärven rannasta lasket kajakit vesille, ja Luontokeskuksen välittömästä läheisyydestä pääset heti vaellusreiteille, esimerkiksi Matildanjärven ympäri kiertävälle luontopolulle sekä Jeturkastin muinaispolulle. Lue lisää Teijon kansallispuiston patikkareiteistä.

Luontokeskuksen läheisyydessä sijaitsee myös Natura Vivan ylläpitämä Matildanjärven rantasauna, ja hieman kauempana Mathildedalin kylän suunnassa seisovat Vaappu ja Lippa, Natura Vivan kaksi varattavaa eräkämppää.

Kahvilan aukioloajat ja sijainti

Teijon Luontokeskus ja kahvila sijaitsevat Teijon kansallispuiston eteläosassa. Osoitteemme on Matildanjärventie 84, 25660 Salo. Luontokeskuksen yhteydessä on Matildanjärven parkkipaikka. 

Aukioloajat

Kesä-, heinä- ja elokuu

Arkisin klo 12-19 
La ja su klo 11-18

Syys- ja lokakuu

Pe klo 14-19
La ja su klo 11-18

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top