bg
Siirry sisältöön

Osta kausikortti, tule käymään Nuuksion kansallispuistossa Haukanpesällä ja kokeile Fatbike-polkypyörää. Lähde metsämaastoon Fatbikella polkemaan – hauskaa ja kuntoa kohottavaa!

Fatbike on paksurenkainen off-road-pyörä, joka helppo ohjattava haastavillakin alustoilla. Fatbike soveltuu ajettavaksi metsässä, hiekalla ja mudassa, ja myös lumisissa olosuhteissa. Kausikorttilaisemme voivat varata fatbikejamme Nuuksion Haukanpesältä omatoimisia pyöräretkiä varten ja järjestämme myös ohjattuja Fatbike-retkiä syvemmälle kansallispuiston uumeniin. Fatbiken satulasta katsottuna Nuuksio on mahdollisuuksia täynnä. Lyhyimmät reitit alkavat muutamista kilometreistä ja myös puiston ympäri kulkee reittejä.

Fatbike- lajikausikorttimme oikeuttavat ympärivuotiseen pyöräilyn Nuuksiossa!

Haukanpesän toimipisteeltämme haettavia Fatbikeja on kolmea eri runkokokoa ja kaikissa Fatbikeissämme on joko 18 tai 11 vaihdetta. Nuuksion vaihtelevat maastot eivät tuota näille Fatbike-pyörille ongelmia.

Fatbike-pyörien varaus-ajat alkavat kahdesta tunnista ja myös yön yli kestävät vuokraukset ovat mahdollisia. Yhdistä esimerkiksi Fatbike-vuokraus telttailuun ja koe huikea yö metsän keskellä.

Kausikorttilaiset varaavat kalustoamme omatoimisesti. Nuuksion lisäksi kausikorttilaisella on käyttöoikeus muidenkin pisteidemme pyöriin. Lue fatbike -kausikortista lisää täältä!

Pyörän koon valinta

XS-koko sopii noin 155 - 165-senttiselle pyöräilijöille. (1 kappale)

S-koko sopii noin 166–175-senttisille pyöräilijöille. (2 kappaletta)

M-koko sopii noin 174–185-senttisille pyöräilijöille. (4 kappaletta) 

L-koko sopii noin 180–195+-senttisille pyöräilijöille. (1 kappale)

Nuuksio Fatbike Adventure

Natura Viva järjestää kesäkaudella yksityisiä Nuuksio Fatbike Adventure -retkiä toukokuun alusta syyskuun loppuun. Tilaa on kerrallaan kahdeksalle retkeilijälle. Retkellä poljetaan Nuuksion maastoissa ja pysähdytään nuotiopaikalle nauttimaan eväitä. Hyppää kyytiin Helsingin ydinkeskustasta ja me kuljetamme sinut perille Nuuksion Haukanpesälle. Retken jälkeen viemme sinut takaisin Helsinkiin.

Nuuksio Fatbike Adventure -oppaina toimivat Natura Vivan asiantuntevat oppaat, jotka huolehtivat retkelle osallistujien viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Voit varata retken sinulle sopivana päivänä ja kellonaikana. Minimiveloitus privaattiretkillä on 4 hengen mukaan.

Tutustu myös Vuosaaren melontakeskuksen Fatbike-retkiin.

Fatbike-retket ryhmille

Natura Vivan ohjatuilla Fatbike-ryhmäretkillä löydät oppaidemme kanssa paikkoihin, joihin et omin päin varmastikaan eksyisi. Oppaamme vievät sinut ja ystäväsi tai vaikka koko työporukan tai polttariseurueen metsien parhaille reiteille ja upeimpiin maisemiin.

Varaa itsellesi ja sidosryhmällesi parhaiten sopiva Fatbike-pyöräretki. Voimme räätälöidä ryhmätapahtumaasi myös useamman aktiviteetin: yhdistä Fatbike-retki esimerkiksi melontaan tai saunomiseen.

Lue lisää ryhmäaktiviteettien vaihtoehdoistamme. Ideoidaan yhdessä paras ryhmätapahtuma ryhmällesi. 

Nuuksio ja Fatbike – lyömätön yhdistelmä

Nuuksion kansallispuiston upeat maisemat ja vaihtelevat pyöröilyreitit takaavat ainutlaatuisen Fatbike-ajokokemuksen. Metsäreiteillä pyöräillessä näet runsaasti luontoa ja saat aimo annoksen raitista ilmaa mukavan ja mielenkiintoisen aktiiviliikunnan parissa. 

Fatbike-pyöräily on hauskaa ja sopii kaikenikäisille – niin lajia jo aiemmin harrastaneille kuin ensikertalaisillekin. Fatbike-pyörät ovat paksuista renkaista huolimatta kevyitä polkea. Muhkearenkaisella pyörällä on mukavaa huristella epävakaisemmissakin maastoissa. Metsäolosuhteissa Fatbikella pääsee vauhdikaasti vaikka lumisilla ja kapeilla poluilla. Leveissä renkaissa on hyvä pito, ja siksi pyörillä uskaltaa pyöräillä liukkaammissakin olosuhteissa. Fatbike mahdollistaa laajemmat luontoseikkailut ja avaa uusia maastoajomahdollisuuksia.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top