bg
436,00 € / 3 h

Lähde talviselle Fatbike-retkelle Helsingissä! Tutustu Itä-Helsingin upeaan meriluontoon "Läskipyörällä". Retkellä pyöräilemme ulkoilureittejä ja hiekkateitä rentoa tahtia.

Itä-Helsingin saaristo ja rannat tarjoavat lukuisia hienoja reittejä pyöräiltäväksi niin kokeneelle kuin aloittelevallekin maastopyöräilijälle. Mäntymetsät ja kallioiset rannat ovat tunnusomaisia tälle alueelle, mutta Itä-Helsingin merellinen ja monimuotoinen luonto tarjoaa myös paljon muuta ajettavaa ja ihasteltavaa reitin varrella.

Tällä talvisella pyöräretkellä tutustut "Läskipyöräksikin" kutsuttuun isorenkaiseen maastopyörään ja pääset ajamaan Helsingin parhaita rantareittejä ja polkuja pitkin. Tavallista paksummat ja leveämmät renkaat rullaavat hyvin hiekkateillä ja poluilla. Suomen talviolosuhteissa Fatbike on erinomainen ja vakaa ajettava niin lumella kuin jäällä. Talvella pyöräileminen on todella kivaa ja tämä pyöräretki onnistuu kelissä kuin kelissä.

Aloitamme pyöräretken Vuosaaren melonkeskuksella, jossa jokainen osallistuja saa omille mitoilleen parhaiten sopivan pyörän. Oppaan johdolla käymme läpi pyörän keskeiset toiminnot ja ajamaan pääsemme tuota pikaa. Alun hiekkateiden jälkeen siirrymme ajamaan hieman haastavampia, mutta yhä aloittelijoille soveltuvia polkuja. Aina välillä ajamamme polku risteää meren rantaan josta avautuu upeat maisemet Itäiselle Suomenlahdelle. Ajamme yhtenä ryhmänä koko retken ajan ja opas huolehtii, että etenemistahti pysyy rentona ja mukavana. Taukoja pidämme tarpeen mukaan. Pyöräretki päättyy yhteisesti melontakeskukselle.

Fatbike-pyörämme ovat laadukkaita 12-vaihteisia ja niissä on käsijarrut. Retkelle lähtijöillä toivomme olevan reipasta mieltä ja hieman aikaisempaa pyöräilykokemusta. Suosittelemme säänmukaista ulkoiluvaatetusta. Tämä pyöräretki on rento ja mukava!


Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus. Harbonkatu 13, 00980, Helsinki

Aika: Marraskuun alusta huhtikuun loppuun.

Ryhmän koko: 1?8 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Retkelle osallistuminen vaatii aikaisempaa pyöräilykokemusta ja rentoa seikkailumieltä. Tahti on rento ja reitit helppoja.

Kesto: 3 h

Hintaan sisältyy: Opastus, Fatbike-pyörä, pyöräilykypärä, vesipullo, lämmin juoma.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top