bg
Siirry sisältöön

Natura Vivan SUP-lautavuokraus Helsingissä ja Espoossa palvelee kaikkia suppaajia kesäkaudella. Katso hinnastomme – tervetuloa suppailemaan.

Vuokraa Natura Vivalta SUP-lauta ja lähde kokeilemaan tätä mukavaa ja suosittua kesälajia. Suppailu on helppoa ja nopeasti omaksuttavaa, se virkistää kehoa ja rentouttaa mieltä!

Jos haluat suppailla useamman kerran ja useammassa kohteessa kesän aikana, kannattaa hankkia Natura Vivan kausikortti. Kausikorttilaisena suppailet rajattomasti koko kesäkauden.

Suppailemaan Vuosaareen, Nuuksioon tai Teijon kansallispuistoon

Natura Vivan SUP-lautavuokraus Helsingissä sijaitsee Vuosaaren melontakeskuksella, Espoossa Nuuksion Haukanlammella ja Teijon kansallispuistossa Matildanjärven rannalla. Kaikkien toimipisteiden vesistöt soveltuvat erinomaisesti suppailuun: Vuosaaressa voit supata Isolla Kallahdella, tunnelmallisella merenlahdella, ja Nuuksiossa suppailet Haukkalammella, rauhallisella metsäjärvellä keskellä Nuuksion kansallispuistoa. Matildanjärvi Teijon kansallispuistossa on hieno kohde suppailuun, paljon saaria, suojaisia reittejä ja taukopaikkoja. Jokaisen toimipisteen tunnelma on omalla tavallaan ainutlaatuinen. Nuuksiossa suppailu on tyynien vesien ansiosta helppoa ja leppoisaa, ja tuulettomalla säällä myös merellinen Vuosaari on loistava suppailukohde. Matildanjärvellä vietät mukavasti pidemmänkin ajan suppaillen ja luonnosta nauttien.

SUP-lautojen vuokrausajat alkavat yhdestä tunnista ja myös yön yli kestävät vuokrat ovat mahdollisia. SUP-laudan vuokraukseen sisältyvät mela, karkuremmi ja melontaliivit. Tarjoamme SUP-lautoja kahdessa eri koossa.

Vuokraa SUP-lauta Nuuksion kansallispuistossa

Vuokraa SUP-lauta Vuosaareen upeissa merimaisemissa

Suppailuretkelle yhdessä

Omatoimisen vuokrauksen lisäksi järjestämme sekä Nuuksiossa että Vuosaaressa myös ohjattuja SUP-retkiä. Lähde yksin tai ystävien kanssa suppailemaan oppaamme matkassa – SUP-retki on kiehtova vaihtoehto kesäpäivän aktiviteetiksi. 

Yleistä suppailusta

SUP eli Stand Up Paddling on vesilaji, jota on esimerkiksi Havaijin saarilla harrastettu jo vuosisatojen ajan. SUP-lauta muistuttaa surffilautaa mutta on pidempi ja leveämpi, ja sen päällä seistään tai laskeudutaan polvilleen. Melassa on yksi lapa. Oikea suppailutekniikka on helposti opittavissa ja meloja käyttää käsiensä lisäksi koko keskivartaloaan. Suppailu onkin leppoisaa mutta hyvää tekevää treeniä.

SUP-lauta on tukeva ja vakaa, ja laudan päällä on helppo pysyä, vaikka olisi ensimmäistä kertaa tätä trendikästä kesälajia kokeilemassa. Suppajan sääreen on kiinnitetty lisäksi karkuremmi, joka pitää laudan suppaajan lähettyvillä, vaikka tasapaino järkkyisikin ja tuloksena olisi pulahdus raikkaaseen veteen. Kesäkuumalla melkein toivoisi kaatuvansa ja kastuvansa!

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top