bg
Alkaen 34,00 € / 2 h

Tutustu Itä-Helsingin saaristoon retkikajakilla!

Retkikajakkimme soveltuvat pidemmille päiväretkille ja hieman kokeneemmille melojille. Vuosaaren Melontakeskuksen lähivesiltä löydät useita ulkoilusaaria, joihin voit tehdä päiväretken tai pidemmän yön yli -seikkailun! Retkikajakkimme ovat nopeampia ja sujuvampia liikkeissään kuin peruskajakit. 

Zephyr 160 on tukeva ja helppo merikajakki. Zephyr-malllit ovat hyviä valintoja ensimmäistä kertaa retkikajakkia kokeilevalle. Varustukseen kuuluu kolme vesitiivistä säilytystilaa, välilaipiot, säädettävät jalkatuet ja nostoevä. Zephyr 160 on tarkoitettu kookkaampien melojien retkeilykäyttöön ja sen avulla teet helposti vaikka viikonloppuretken Itä-Helsingin saaristossa! 

Sijainti:

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee osoitteessa Harbonkatu 13, 00980 Helsinki. Voit valita useammasta melontareitistä - Poikkea vaikkapa Pikku Leikosaaren puusaunaan löylyihin.

Lisätiedot:

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top