bg
Alkaen 34,00 € / 2 h

Varaa retkikajakki ja tule melomaan Itä-Helsingin kauneimpaan saaristoon!

Retkikajakkimme soveltuvat pidemmille päiväretkille ja hieman kokeneemmille melojille. Retkikajakilla pääset helposti tutustumaan lähisaaria pidemmälle - kierrä vaikka Villinki tai vieraile Hattusaaressa. Retkikajakkimme ovat nopeampia ja sujuvampia liikkeissään kuin peruskajakit. 

Freedom 505 on säätöevällä varustettu retkikajakki, joka soveltuu hyvin keskikokoiselle melojalle. Säätöevänsä ansiosta se sopii melottavaksi myös hieman isommassa aallokossa. Retkikajakilla pääset nauttimaan kauniista merimaisemista ja tutustumaan lukuisiin ulkoilusaariin Helsingin edustalla. 

Freedom 505 on helposti ohjattava ja sen varustukseen kuuluu mm. kaksi veisitiivistä, pyöreää pakkausluukkua, päiväluukku takana, muotoiltu istuin ja säädettävät jalkatuet.

Jos innostut ulkoilemaan enemmänkin - saat vuokraajana 32? edun kausikorteistamme!

Sijainti:

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee osoitteessa Harbonkatu 13, 00980 Helsinki. Voit valita useammasta melontareitistä - Poikkea vaikkapa Pikku Leikosaaren puusaunaan löylyihin.

Lisätietoja:

  • Malli: Freedom 505

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus - Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Kajakissa on välilaipiot, säädettävät jalkatuet ja nostoevä

  • Melojan koko: M-L

  • Vuokraan sisältyy: Kajakki, liivit, aukkopeite ja mela.

  • Tarkastele vallitsevaa melontasäätä!

  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla, Edenredillä ja Smartumilla.

  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!

  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!

  • Tutustu myös varausehtoihimme!

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top