bg
Siirry sisältöön

Ilkka on Natura Vivan toimitusjohtaja. Hän toimii oppaana merimelonta-, koskimelontakursseilla ja -retkillä. Ilkka on koulutukseltaan Metsänhoitaja (MMM). Hän on Suomen Melonta- ja Soutuliiton hyväksymä melontaopas ja melontakouluttaja. Ilkalla on BCU 4-star award koskimelonnassa,  BCU 3-star award merimelonnassa sekä hän on Pohjoismaisen merimelonta yhdistyksen (NIL) apuohjaaja. 

Mikä on toimenkuvasi yrityksessä?

Pienen yrityksen toimitusjohtajana työnkuvani on monipuolinen. Koordinoin kaikkea yrityksen tekemistä, vastaan liiketoiminnan kehittämisestä ja isoimmista linjoista. Siinä sivussa hoidan myös paljon pieniä käytännön asioita, joita kukaan muu ei ehdi hoitaa. 

2. Mikä on taustasi eli miten olet päätynyt retkeily- ja elämysalalle?

Koulutukseltani olen metsänhoitaja (MMM). Retkeilyä ja luonnossa liikkumista olen harrastanut pienestä pitäen. Yhdessä vanhempieni kanssa päätimme perustaa Natura Vivan vuonna 2007.  

3. Mikä Natura Vivan tarjoamista palveluista on erityisalaasi?

Melonta on aina ollut meidän erikoisalamme ja tärkein lajimme. Melonnasta ja melonnan kouluttamisesta minulla on pitkä kokemus. Tänä vuonna olen taas vuosien tauon jälkeen panostanut enemmän maastopyöräilyyn ja oman osaamisen kehittämiseen pyöräilyssä. 

4. Mitä luonto merkitsee Sinulle?

Luonnossa liikkuminen ja harrastaminen on minulle hyvin tärkeää. Tykkään olla ulkona kaikkina vuodenaikoina ja millä tahansa säällä. Luonto ja ulkona olo myös auttavat rauhoittumaan ja saavat minut voimaan hyvin. Minulle ei ole enää tärkeää kilometrien kerääminen tai suorittaminen, vaan tärkeämpää on nauttia ulkona olosta ja luonnosta. Hienoa asia Helsingissä on se, että luonto on kaikkialla lähellä ja helposti saavutettavissa.

5. Miten näet Natura Vivan kehittyvän seuraavan viiden vuoden aikana?

Tärkeää on, että teemme viiden vuoden päästä edelleen asioita, joista itse nautimme ja jotka vievät ihmisiä ulos tekemään aktiivisia asioita. Toivon myös, että kaikki työntekijämme viihtyvät edelleen töissään ja pääsevät jakamaan asiakkaillemme eteenpäin osaamistaan ja kokemustaan luonnossa liikkumisesta. 

Yhteystiedot

Ilkan tavoittaa osoitteesta ilkka@naturaviva.fi

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top