bg
Alkaen 29,00 € / h

Tutustu Koko perheen SUP-laudalla Teijon kansallispuiston suojaisaan Matildanjärveen!

Lähde suppailemaan Teijon kansallispuiston upeisiin maisemiin. SUP-laudalla voit tutkia Matildanjärven rantoja ja vierailla alueen tulipaikoilla. 

Sharkin Family Tandem SUP-laudalla voi lähteä rentoutumaan yhdessä! Laudallle mahtuu samanaikaisesti kaksi aikuista tai yhden aikuisen kanssa pienet lapset tai lemmikit. SUP-laudan etukärjestä löydät ikkunan, jonka kautta on mahdollista tarkastella laudan alapuolella avautuvaa järvimaisemaa!

Varaa koko perheen SUP-lauta ja tule rentoutumaan Teijon kansallispuistoon!

Sijainti:

Matildanjärventie 84, 25660 Salo.Matildanjärven parkkipaikalta on matkaa Teijon Luontokeskukselle noin parisataa metriä. Saat Luontokeskukselta ohjeistuksen ja avun SUP-laudan käyttöön.

Lisätiedot:

  • Malli: Shark Family Tandem 15'2" / 36"
  • Kantavuus: 300 kg
  • Vuokraan sisältyy: SUP-lauta, mela, liivit ja leash. 
  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden etujen osalta, lue ohjeet täältä!
  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!
  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!
  • Tutustu myös varausehtoihimme!

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top