bg
Alkaen 35,00 € / vrk

Caravan-alue luonnon keskellä - tutustu Teijon kansallispuistoon!

Teijon kansallispuistolla on pitkä perinne retkeilyalueena, jonka kaunis ja monipuolinen luonto houkutelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. Vuonna 2015 alue sai kansallispuiston arvon ja sittemmin palvelut ja reitit ovat monipuolistuneet.

Tule ulkoileilemaan, melomaan ja kalastamaan

Teijon kansallispuisto on upea luontokohde myös karavaaanarille. 19-paikkainen caravan-alue sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä keskellä kansallispuistoa Matildanjärven äärellä. Lukuisat patikointiretit alkavat suoraan majoitusalueen kulmalta. Majoittujan on myös mahdollista vuokrata kajakki, sup-lauta, Fatbike-pyörä tai vene Matildanjärvelle ja kansallispuiston vesi- ja maareiteille. Matildanjärvi on tunnettu erittäin kalaisana järvenä, johon myös istutetaan säännöllisesti pyyntikokoista kirjolohta.

Caravan-paikan varanneille tarjoamme myös 20? alennuksen saunavuorosta. Ostettuasi caravan-paikan saat varausvahvistuksessa koodin, jolla voit tehdä saunavarauksen alennettuun hintaan.

Alue

Caravan-alue on osa kansallispuistoa ja sijaitsee metsäympäristössä Matildanjärven parkkipaikalle johtavan tien läheisyydessä. Jokaiselle asuntovaunulle tai -autolle on oma sähkötolpalla varustettu, tasainen soraistettu paikka. Natura Vivan ylläpitämä Teijon Luontokeskus palveluineen sijaitsee noin 200 metrin päässä.

Tarkastele Teijon Caravan-alueen karttaa ja valitse sitten itsellesi sopiva paikka!

Sijainti

Caravan-alueen osoite on Matildanjärventie 84, 25660 Salo. 

Caravan-paikkaan sisältyy

 • Sähköllä varustettu caravan-paikka

 • Luontokeskuksen vesi-WC:n ja suihkun käyttö (toinen wc liikuntaesteisille sopiva)

 • Kemiallisen WC:n tyhjennysmahdollisuus

 • Ulkotiskauspaikka

 • Tulipaikan käyttö (sisältäen polttopuut)

Lisäpalvelut

 • Kajakkien ja SUP-lautojen vuokraus

 • Soutuveneiden vuokraus ja kalastusluvat

 • Saunan vuokraus alennettuun hintaan!

Teijon Luontokeskuksen aukioloajoista

Teijon Luontokeskus ja kahvila on auki 1.6.2024-25.8.2024 joka päivä. Touko- ja syyskuussa olemme auki vain viikonloppuisin. Vesiurheiluvälineiden vuokraus, kahvilapalvelut ja kalastuslupien ostaminen on mahdollista ainoastaan aukioloaikojen puitteissa.

Lisätietoja

 • Caravan-paikan käyttö on omatoimista - lähetämme sinulle tarvitsemasi tiedot heti varauksen jälkeen!

 • Caravan-paikka on vuokralaisen käytössä klo 15.00 alkaen saapumispäivänä, päättyen 14.00 lähtöpäivänä.

 • Vuokralainen on vastuussa vuokraamansa caravan-paikan siisteydestä. Matildanjärven parkkipaikan caravan-alueen puoleisesta päädystä löytyy roska- ja kierrätysastiat.

 • Koirat ovat sallittuja Teijon kansallispuistossa ja ne tulee olla asianmukaisesti kytkettynä. Siivoa kaikki koirasi jätökset ja vie ne metsään kompostoitumaan.

Perustiedot

KohdeSalo
Matildanjärventie 84,25660 Mathildedal
Lomakohteen tyyppi:Leirintäalue

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top