bg
39,00 € / 2 h

Tutustu Teijon kansallispuistoon fatbike pyörällä - tämä retki sopii kaikille!

Teijon kansallispuisto on kaunis alue, jossa metsä kohtaa meren. Puisto tarjoaa hienoja mahdollisuuksia fatbike-pyöräilylle. Tällä retkellä pyöräilemme esimerkiksi Jeturkastin alueella tai Matildanjärven pohjoispuolella.

Pääsemme pyöräilemään monipuolisessa maastossa ja käymme fatbike-pyöräilyn perusasioita läpi. Opas valitsee kaikille soveltuvan reitin. Nautiskelu luonnosta ja hyvästä pyöräilystäseurasta on tämän retken juttu. Pyöräilyretken jälkeen ehdit vielä Matildanjärven saunan löylyihin ja vaikka kastamaan talviturkkisi.

Varaa saunavuorosi ennen fatbike retkeä Teijon luontokeskuksen kahvilasta! Aikuisten saunavuoron hinta on 8? ja alle 12v. lapset maksavat 4?. HUOM! Unisex saunavuorolla on käytettävä uima-asua!

Jos fatbike retki inspiroi sinua ulkoilemaan useamminkin, suosittelemme kausikortin hankintaa! Hyvitämme tästä retkestä 32? kausikortin ostajalle!

Varaaminen

Valitse sitten itsellesi sopiva pyöräkoko:

  • XS-koko sopii noin 155 - 165cm pyöräilijöille.

  • S-koko sopii noin 166?175cm pyöräilijöille.

  • M-koko sopii noin 174?185cm pyöräilijöille.  

  • L-koko sopii noin 180?195cm pyöräilijöille.

Kun retken ajankohta ja pyörän koko on valittu, voit jatkaa tilausvaiheeseen.

Mitä tarvitsen mukaan?

Retkeä varten jokaiselle on varattu oma pyörä sekä kypärä. Voit saapua paikalle säänmukaisissa ulkoiluvaatteissa. Suosittelemme ottamaan mukaan oman juomapullon.

Lisätietoja:

  • Sijainti: Teijon Luontokeskus, Matildanjärventie 84, 25660 Salo.

  • Osallistujamäärä: Enintään 6 henkilöä

  • Opas: Natura Vivan ammattiopas

  • Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa maastopyöräilykokemusta. Meiltä löytyy fatbikeja useammassa koossa.

  • Retken hintaan sisältyy: Opastus, pyörä ja kypärä. 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top