bg
59,00 € / h

Suomen maasto tarjoaa monipuolisen valikoiman ravinteikkaita villiyrttejä, joista saa vaihtelua ruokapöytään. Tule ?hortoilemaan? asiantuntijan opastuksella!

Tämän retken oppaanamme on Maija Narinen, villiyrttien ja -vihannesten asiantuntija. Aloitamme johdatuksella villiyrtteihin ja -vihanneksiin Vuosaaren melontakeskuksella rannan telttakatoksessa. Sitten suuntaamme lähimaastoon niitylle ja metsään tutustumaan tarjolla oleviin villiherkkuihin. Tämän jälkeen palaamme takaisin melontakeskukselle ja nautimme villiyrteistä haudutettua yrttiteetä. Suoritamme myös villivihannesmaistiaisia. Samalla keskustelemme villivihannestarjonnasta eri vuodenaikoina ja villivihannesten hyödyntämisestä ruoanlaitossa.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus, Helsinki.?

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä:? 10?30 henkeä??

Ohjelman vaativuus: Retki sopii kaikille, myös lapsille. Kävelemme niityllä ja metsässä.

Hintaan sisältyy: Asiantunteva opastus ja maistiaisia. 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top