Sauna sijaitsee aivan meren rannalla ja sen terassilta avautuvat esteettömät näkymät Itä-Helsingin saaristoon. Tämä sauna on varmasti yksi Helsingin hienoimpia!
Voit varata erikseen saunan terassilla sijaitsevan kuumavesialtaan ryhmän käyttöön. Sauna on hotellin anniskelualuetta ja ryhmälle voidaan toteuttaa saunatiloissa erilaisia menuja.
Suosittelemme rantasaunaa maksimissaan 20 hengelle (sauna 16 henkeä). Hintaan sisältyy pyyhkeet ja kylpytossut. Kulku saunalle on esteetön.
Valitse ryhmälle aktiviteetiksi esimerkiksi talvinen fatbike- tai melontaretki ja päätä ohjelma upeaan saunakokemukseen.
Tarjoamme saunakokemuksen vain osana virkistyspäivää. Aloita valitsemalla alta teille sopiva aktiviteetti ja valitse tuoteoptioiksi haluamasi sauna- ja ruokapalvelut.
Arktinen melontaretki saaristoluonnossa
Talvinen fatbike-retki Vuosaaressa
Voit varata ryhmällesi ruokailun saunalle tai hotellin ravintolaan. Menuvaihtoehtoja on useita niin pienille kuin isommillekin ryhmille. Koostimme tähän muutamia esimerkkejä.
Alkuruokabuffet
Lämminsavulohta M,G
Graavattua kirjolohta M,G
Savusärkiterriini L,G
Tilli-kermaviilikastike L,G
Hovimestarinkastike M,G
Punajuuri ?carpaccio? ja lakukreemiä V,G
Maa-artisokkaa ja tilliä V,G
Marinoitua kurkkua V,G
Pikkelöityä kukkakaalia V,G
Leipävalikoima & Rantapuiston näkkileipää
Pääruoka pöytiin tarjoiltuna
Turskaa ja mantelia L,G
TAI
Possua ja karpaloa L,G
TAI
Tattia ja selleriä V,G
Jälkiruoka
Suklaata ja kirsikkaa L,G
kahvi ja tee
56 ?/hlö
Minimi 15 henkilöä
Viinisuositukset
Corvers Kauter R3 Offdry Riesling 58?/75cl
Weingut Dr. Corvers-Kauter,Rheingau, Saksa
Sarotto Barbera d?Alba 58 ?/75cl
Roberto Sarotto, Barbera d?Alba DOC, Piemonte, Italia
Alkupalavalikoima
Alkupalat tarjoillaan pöytiin jaettavilta vadeilta
Graavattua kirjolohta M,G
Savusärkiterriiniä L,G
Punajuurta ja lakua V,G
Riistapate M,G
Pikkelöityjä vihanneksia V,G
Hovimestarinkastiketta M,G
Hapanjuurileipää ja voita
Pääruoka lautasannoksena
Ankkaa, ankkaa, ja ankkaa M,G
Sydänsalaattia ja kuusta V,G
Perunaa ja ruskistettua voita L,G
Porkkanaa ja appelsiinia V,G
Jälkiruoka lautasannoksena
Vadelmaparfait L,G
Kahvi ja tee
38 ?/hlö
Minimi 10 henkilöä
Viinisuositukset
Frey Silvaner Riesling 50?/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Saksa
Peter & Peter Pinot Noir 50 ?/75cl
Zimmermann-Graeff & Muller Gmb, Pfalz, Saksa
Salaattia, kuusta ja karpaloa V,G
Sienisalaattia L,G
Marinoitua kurkkua V,G
Pikkelöityjä vihanneksia V,G
Silakka- ja sillivalikoima M,G
Graavattua kirjolohta M,G
Lämminsavulohta M,G
Savusärkiterriiniä L,G
Riistapate L,G
Punajuurta ja lakua V,G
Maa-artisokkaa ja tilliä V,G
Hovimestarinkastike M,G
Tilli-kermaviilikastike L,G
jouluinen leipävalikoima ja voita L(G)
Joulukinkkua ja sinappia L,G
Porkkanalaatikkoa L,G
Lanttulaatikkoa L
Perunalaatikkoa L,G
Keitettyjä perunoita ja herneitä L,G
PiparkakkujaL,(G)
Joulutorttuja L
Suklaata ja kirsikkaa L,G
kahvi ja tee
60 ?/hlö
Minimi 15 henkilöä
Rantapuisto Buffetmenut
Menu sisältää aina kolme erilaista salaattia, kaksi erilaista alkuruokaa, leipää sekä levitettä, pääruokia toiveen mukaan 1-2 erilaista, lämpimän lisukkeen ja jälkiruuan. Voit valita meidän suunnitteleman kokonaisuuden tai voit valita vieraille mieluisat vaihtoehdot.
Buffetin minimilaskutusmäärä 30 henkilöä.
Allergiamerkinnät:
L=laktoositon
M=maidoton
G=gluteeniton
V= vegaaninen
(Valitse näistä 3 mieluista)
Salaattia & versoja (V,G)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigretti
Rantapuiston perunasalaatti (M,G)
Perunaa, Myrttisen suolakurkkua, kaprista, pikkelöityä punasipulia,
tuoretta persiljaa ja tervamajoneesia
Kurpitsaa & misoa (V,G)
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöityä kurpitsaa, tuoretta pinaattia ja miso-vinaigrette
Sieniä & soijaa (V,G)
Paahdettuja herkku- ja siitakesieniä marinoituna soijalla, soijapapuja ja herneenversoa
Kvinoa taboulleh (V,G)
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua,
kalamataoliiveja ja tuoreita yrttejä
Kauden kasvikset (V,G)
Salaatti kauden kasviksista marinoituna sitrusvinaigretilla ja tuoreilla yrteillä
(Valitse näistä 2 mieluista)
Punajuurta & Peltolan blue (L,G)
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla,
Peltolan blue-juustoa ja paahdettua saksanpähkinää
Lohta & Marjoja (M,G)
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä herukkaa ja mustikkamajoneesia
Breasola & Hapanjuurileipää (M,(G))
Ilmakuivattua naudan niskaa, rucolamajoneesia, tuoretta rucolaa ja hapanjuuri krutonkeja
Kanaa & Valkosipulia (M,G)
Valkosipulimarinoitua paahdettua kananrintaa, mustavalkosipuliaiolia ja versoja
Varsiparsakaalia & ?Fetaa? (M,G)
Sitrus-marinoitua varsiparsakaalia, rapeaa sipulia, samettikukkaa ja vegaanista ?fetaa?
(Valitse näistä 1 tai 2 mieluista huom. menun hinta)
Nieriää & Porkkanaa (L,G)
Paahdettua nieriää, porkkana-beurre blanc ja pikkelöityä porkkanaa
Nautaa & Punaviiniä (M,G)
Punaviinissä haudutettua naudan poskea, tumma punaviinikastike ja karamellisoitua pikkusipulia
Tofua & Nokkosta (V,G)
Nokkos-hampunsiemenpestolla marinoitua tofua,
tuoretta pinaattia ja tryffeli-vinaigrette
Pääruoan kanssa
Paahdettua puikulaperunaa
Paistettua ruusukaalia ja tuoreita yrttejä
(Valitse yksi mieluinen)
Suklaata & karhunvadelmaa (L)
Suklaatorttu, jossa valkosuklaatäyte, karhunvadelmageeliä
ja marinoitua karhunvadelmaa
Pannacotta & Herukkaa (L,G)
Katajalla maustettu pannacotta, ginillä marinoitua herukkaa ja rapeaa hunajaa
Suklaata & marjoja (V,G)
Vegaaninen suklaamousse, marinoituja vadelmia,
karhunvadelmageeliä ja rapeaa suklaata
Räätälöimme mielellämme viinisuositukset valitsemienne annosten mukaan
Viinisuositukset läpi aterian
Frey Silvaner Riesling 52?/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Germany
Colpasso Nero d?Avola Organic 52 ?/75cl
The Wine People, Sicily, Italy
Chateau du Levant Sauternes 58 ?/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France
Premium viinisuositukset läpi aterian
Montagny 2020 85 ?/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France
Laforêt Bourgogne Pinot Noir 75 ?/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France
Banyuls Rimage 2017 75 ?/37,5cl
M. Chapoutier, Roussillon, France
Kahvin kanssa
Baileys Original Cream 8,5 ?
Di Saronno Amaretto 9 ?
Lapponia Lakkalikööri 8 ?
Meukow Cognac V.S.O.P 12 ?
Poli Limone 10 ?
Alkuun
Salaattia & versoja
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigretti
(V,G)
Kurpitsaa & misoa
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöitytä kurpitsaa, tuoretta pinaattia ja miso-vinaigrette
(V,G)
Kvinoa taboulleh
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua, kalamata-oliiveja ja tuoreita yrttejä
(V,G)
Lohta & Marjoja
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä herukkaa ja mustikkamajoneesia
(M,G)
Punajuurta & Peltolan blue
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla, Peltolan blue-juustoa ja paahdettua saksanpähkinää
(L,G)
Pääruoka
Nautaa & Punaviiniä
Punaviinissä haudutettua naudan poskea, tumma punaviinikastike ja karamellisoitua pikkusipulia
(M,G)
Pääruoan kanssa
Paahdettua puikulaperunaa
Paistettua ruusukaalia ja tuoreita yrttejä
Jälkiruoka
Pannacotta & Herukkaa
Katajalla maustettu pannacotta, ginillä marinoitua herukkaa ja rapeaa hunajaa
(L,G)
58?/hlö
Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä.
Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.