bg
Alkaen 400,00 € / 2 h

Varaa Hotelli Rantapuiston tunnelmallinen rantasauna ryhmällesi osana virkistyspäivää!

Sauna sijaitsee aivan meren rannalla ja sen terassilta avautuvat esteettömät näkymät Itä-Helsingin saaristoon. Tämä sauna on varmasti yksi Helsingin hienoimpia!

Voit varata erikseen saunan terassilla sijaitsevan kuumavesialtaan ryhmän käyttöön. Sauna on hotellin anniskelualuetta ja ryhmälle voidaan toteuttaa saunatiloissa erilaisia menuja.

Suosittelemme rantasaunaa maksimissaan 20 hengelle (sauna 16 henkeä). Hintaan sisältyy pyyhkeet ja kylpytossut. Kulku saunalle on esteetön.

Valitse ryhmälle aktiviteetiksi esimerkiksi talvinen fatbike- tai melontaretki ja päätä ohjelma upeaan saunakokemukseen.

Tarjoamme saunakokemuksen vain osana virkistyspäivää. Aloita valitsemalla alta teille sopiva aktiviteetti ja valitse tuoteoptioiksi haluamasi sauna- ja ruokapalvelut.

Arktinen melontaretki saaristoluonnossa

Talvinen fatbike-retki Vuosaaressa

Luontoretki Vuosaaressa

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top