bg
109,00 € / 3 h

Melonta on helppoa ja hauskaa! Kun haluatte virkistäytyä melomalla ja nauttimalla hyvistä eväistä, kolmen tunnin opastettu melontaretki on juuri teille!

Tällä täyden palvelun melontaretkellä melomme läheiselle ulkoilusaarelle ja nautimme siellä runsaat eväät. Osallistujat pääsevät myös osallistumaan leikkimieliseen tietovisaan, jossa voittajat tietysti palkitaan. Matkalla saarelle ja takaisin nautitaan Helsingin upeasta meriluonnosta. Opas huolehtii ryhmän turvallisuudesta ja osallistujille jääkin tehtäväksi nauttia elämyksestä. Retken aikana oppaat pitävät melontanäytöksen, jossa esitellään melonnassa tärkeitä taitoja.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 8?50 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan melontaoppaat.

Retken vaativuus: Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit tulla melomaan rennoin mielin.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, vesipullot, runsaat eväät, valokuvat ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.

Suosittelemme lisäksi: Osallistujille lisäksi vedenpitävät kännykkäpussit valokuvien ottamista varten Aqualock 12,90? tai Fidlock 29,00?

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top