bg
59,00 € / 90 min

Tämä täysipainoinen joogaharjoitus suoritetaan keskellä Vuosaaren alueen upeaa meriluontoa – luontokokemus jo itsessään rauhoittaa ja rentouttaa, ja puolentoista tunnin joogan jälkeen keho ja mieli ovat varmasti virkistyneet. 

Puujoogan ohjaa Natura Vivan koulutettu joogaohjaaja, ja joogasession aikana opimme voimistamaan kehoa ja hengitystä, harjoittelemme pysähtymään tietoisesti ja ymmärtämään tunteidemme vaikutusta kiireen tuntuun ja hyvinvointiimme. Suomalainen luonto ympärillämme tunnemme voimakasta yhteyttä maahan ja metsään joogaharjoituksen aikana. 

Joogasession vaativuus säädetään osallistujien taitotasoon sopivaksi, eli tämä jooga sopii kaikille, myös ensimmäistä kertaa joogaa kokeileville. Puujooga onkin erittäin sopiva ohjelmanumero esimerkiksi työyhteisön virkistyspäivälle tai vaikkapa polttareihin.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki

Kesto: 1,5 h 

Ajankohta: Huhtikuusta lokakuuhun

Osallistujamäärä: 10 – 66 hlö

Ohjaaja: Natura Vivan koulutettu joogaohjaaja.

Ohjelman vaativuus: Helppo. Sopii kaikille normaalin peruskunnon puitteissa.

Vaatetus: Rennot ja säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja tarvittaessa lämmintä taukovaatetta. Metsässä kävelyyn soveltuvat jalkineet.

Hintaan sisältyy: Opastus ja vesipullo.

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top