bg
129,00 € / 5 h

Tällä retkellä yhdistämme palan historiaa rentoon melontaan. Vartiosaari on yksi Helsingin saariston helmistä. Lähtekää tutustumaan saaren historiaan!

Lähdemme melomaan Vuosaaren melontakeskuksesta Vartiosaareen, joka sijaitsee vain lyhyen melontamatkan päässä. Perillä pääsemme sukeltamaan historiaan: 1900-luvun alun maalaisidylliin. Rantaudumme kajakeilla saaren pohjoispuolelle. Sieltä kävelemme luontopolulle ja tutustumme saaren historiaan ja nykypäivään. Nautimme myös runsaat retkieväät.

 

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 8–24 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan melontaoppaat.

Retken vaativuus: Aiempaa melontakokemusta ei tarvita. Kajakkimme ovat tukevia ja sopivat myös aloittelijoille. Vartiosaaren luontopolulla kuljemme ylä- ja alamäkeen polkuja pitkin, joten retki edellyttää peruskuntoa.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, vesipullot, runsaat eväät, valokuvia tapahtumasta ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top