bg
99,00 € / 150 min

Tällä melontaretkellä pääsemme nauttimaan rennosta melonnasta ja maistuvista eväistä hienolla ulkoilusaarella. Melonta on loistava ryhmäaktiviteetti; varaa nyt!

Kahden ja puolen tunnin melontaretkellä pääsette turvallisesti melomaan oppaan seurassa. Liikumme yhdessä oppaan kanssa Itä-Helsingin saaristossa melomassa ja pidämme tauon jollakin alueen useista ulkoilusaarista. Tauon aikana syömme eväsleipämme ja nautimme ainutlaatuisesta meriluonnosta.

 

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 8–50 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan melontaoppaat.

Retken vaativuus: Aiempaa melontakokemusta ei tarvita. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja meloa, joten voit tulla melomaan rennoin mielin.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, vesipullot, eväsleivät ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top