bg
79,00 € / 2 h

Lähtekää työkavereiden kanssa kokeilemaan SUP- ja kajakkimelontaa! Retkellä tutustutaan näihin hauskoihin vesilajeihin merellisessä ympäristössä Helsingissä.

Aloitamme jakamalla ryhmän kahtia, jonka jälkeen yhteiselle melontaretkelle lähdetään sekä SUP-laudoilla että kajakeilla. Ohjaajat ovat mukana opastamassa molempien lajien perusteita sekä maalla että retken aikana. Puolessa välissä retkeä pidetään tauko, ja samalla vaihdamme välineitä niin, että kaikki pääsevät kokeilemaan sekä SUP- että kajakkimelontaa. 

Paikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 16–80 henkilöä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: SUP-lautailu ja kajakilla melominen sopivat kaikille. Molemmat välineet ovat tukevia, joten osallistua voi levollisin mielin.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit, SUP-laudat, melat, aukkopeitteet kajakkeihin, melontaliivit, vesipullot ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top