bg
89,00 € / 2 h

Itä-Helsingin ulkoilualueet kätkevät sisäänsä upeita reittejä pyöräilyyn. Aloita fatbike-retkesi Rastilan Kartanolta ja tutustu Mustavuoren, Rastilan, Kallahdenniemen ja Uutelan polkuverkostoon opastetusti.

Fatbikella eli "läskipyörällä" on hauskaa ajella. Isot ja paksut renkaat rullaavat hyvin hiekkatiellä ja poluilla. Fatbikella voi ajaa myös lumella tai jäällä. Tämä aktiviteetti onkin tarjolla tilattavaksi ympäri vuoden. 

Voit yhdistää retkeesi myös saunan ja kattavan ruokailun Rastilan Kartanolla.

Cafe Monamin maistuvaan ja monipuoliseen talvimenuun pääset tutustumaan tästä

Valitse päivämäärä ja haluamasi lisäpalvelut ja pyydä tarjous!

Retken aloituspaikka: Rastilan Kartano, Helsinki.

Ajankohta: Vuoden ympäri sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 10?32 henkeä

Ohjaaja: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: Retki edellyttää peruskuntoa ja pyöräilytaitoa. Reitti kulkee vaihtelevassa maastossa ja pyöräilemme osittain polkuja pitkin.

Hintaan sisältyy: Opastus, Fatbiket, kypärät ja vesipullot

Muuta: Rastilan leirintäalueelta voidaan varata ryhmälle sauna ja ruokailu

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top