bg
109,00 € / 2 h

Arktinen melontaretki Helsingin rannikolla - talvinen saaristoluonto on upea!

Lähde arktiselle melontaretkelle ? Tällä kaikille soveltuvalla retkellä pääset tutustumaan talvimelontaan turvallisesti oppaan johdolla ja lämpimin varustein! Itämeri on talvella erittäin kaunis ja rauhallinen. Koe meriluonto aivan uudessa valossa!

Opastettu melonta talvella sopii jokaiselle

Melontaretken aluksi oppaanne ottaa teidät vastaan ennalta sovitussa kohteessa. Hän huolehtii turvallisuudestanne koko retken ajan. Retken aluksi jokainen osallistuja saa talvimelontaan soveltuvan varustuksen, kuivapuvun, neopreenitossut, neopreenihupun ja lämpimät melontarukkaset. Harjoittelette rannassa ja vesillä tarpeellisimmat perustaidot, mutta pääpaino on ulkoilussa ja meriluonnosta nauttimisessa. Talvimelonnan aikana merellä vallitsee täydellinen rauha eikä muita vesilläliikkujia juuri ole.

Hotelli Rantapuiston lisäpalvelut

Retkeen on mahdollista yhdistää myös Hotelli Rantapuiston saunaelämys. Yhdistä tilaukseenne sauna, lämmitetty ulkoallas sekä ruokailu.

Lisätietoja:

  • Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perusteella!

  • Tapaamispaikka: Vuosaaren Melontakeskus - Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Kesto: 2 tuntia

  • Osallistujamäärä: 6-16 henkeä.

  • Retki on varattavissa marraskuun alusta huhtikuun loppuun.

  • Retken vaativuus: Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helposti melottavia. Kaikki osallistujat saavat talvimelontaan soveltuvan erikoisvarustuksen.

  • Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, kuivapuvut, neopreenitossut, neopreenihuput ja melontarukkaset.

Virittäydy arktisen melonnan tunnelmaan katsomalla tämä video!

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top