bg
Alkaen 55,00 € / 90 min

Tule löylyihin Teijon kansallispuistoon - sauno ja ui Matildanjärvellä!

Matildanjärven sauna tarjoaa mukavat löylyt Teijon kansallispuiston kävijälle. Sauna on Teijon kansallispuiston paraatipaikalla, Matildanjärven rannalla. Saunan läheisyydestä löytyy kansallispuiston suurin parkkipaikka, Luontokeskus ja välinevuokraamo. Alueelta lähtee useita retkeilyreittejä, ja voit helposti tutustua alueen luontoon ennen saunavuoroasi. 

Helppokäyttöinen sähkösauna

Matildanjärven hieno hirsirakenteinen sauna sisältää löylyhuoneen lisäksi erillisen lämpimän pukuhuoneen sekä terassin, jolta avautuvat upeat näkymät Matildanjärvelle. Sauna on sähkölämmitteinen ja erillisissä suihkutiloissa on lämmin vesi. Saunavuoron voit varata joko 1,5 tunniksi tai kolmeksi tunniksi. Jokaiseen varaukseen sisältyy lämmitysaika ja voit käydä laittamassa saunan lämpenemään tuntia ennen varauksesi alkua. Lisäohjeita saat heti varauksen tehtyäsi. 

Saunarakennus

  • Saunatila, suihkutila, pukuhuone ja terassi

  • Terassilla on iso pöytä ja penkit kymmenelle hengelle. 

  • Mahdollisuus uintiin sulan veden aikaan viereisellä yleisellä uimapaikalla Matildanjärvessä. Uimapaikalla on hiekkapohja. 

Saunan käyttö

Sauna toimii itsepalveluperiaatteella, eli vuokraaja lämmittää saunan itse. Saunaan pääset varausviestin yhteydessä tulevalla lukkokoodilla, joka alkaa toimimaan tuntia ennen varauksen alkua. 

Jotta sauna olisi lämmin vuoronne alussa, tulisi se käydä laittamassa päälle tuntia ennen varauksen alkua. Saunaa ei tarvitse lämmittää jos sauna on käytössä ennen teidän vuoronne alkua. Voitte tiedustella saunavuorojen tilannetta soittamalla asiakaspalveluumme tai vierailemalla Teijon Luontokeskuksella aukioloaikojen puitteissa. 

Lisätietoja

  • Sijainti: Teijon kansallispuisto, Matildanjärvi - Matildanjärventie 84

  • Saunavuoro on aina kuudelle henkilölle. Jos saunaan tulee useampi henkilö, hinta on +5? / lisähenkilö. 

  • Saunan käyttö on omatoimista - varauksen jälkeen saatte kaiken tarvittavan tiedon varauksen käyttämiseen. 

  • Saunavuokra ei sisällä pyyhkeitä. Pyyhkeitä voi vuokrata Teijon Luontokeskuksesta sen aukioloaikoina. 

  • Sauna sijaitsee suositulla paikalla Teijon kansallispuistossa - huomioithan alueen muut vierailijat ja käytät aina uima-asua terassilla ja uimassa käydessäsi. 

Jos haluat varata saunan pidemmäksi aikaa, ota yhteyttä sähköpostilla: info@naturaviva.fi, tai soita Teijon Luontokeskukseen: +358 10 292 40 32. Numero toimii Luontokeskuksen aukioloaikoina.

Perustiedot

KohdeSalo
Matildanjärventie 84,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top