bg
Alkaen 40,00 € / 90 min

Koe aito saunaelämys Teijon kansallispuistossa. Matildanjärven sauna hiekkarannan äärellä on upea kokemus, varaa nyt oma saunavuorosi!

Matildanjärven hieno hirsirakenteinen sauna sisältää löylyhuoneen lisäksi erillisen lämpimän pukuhuoneen sekä terassin, jolta avautuvat upeat näkymät Matildanjärvelle. Sauna on sähkölämmitteinen, ja erillisissä suihkutiloissa on lämmin vesi. 

SIJAINTI: Teijon Luontokeskus, Matildanjärvi

Saunan varaus

Sauna toimii itsepalveluperiaatteella, eli vuokraaja lämmittää itse saunan. Vuokra-aika on 1,5 tuntia, ja saunan ovikoodi alkaa toimia tunti ennen varauksen alkua. 

Kun varaat saunan, toimi näin: tunti ennen vuoroa käy saunalla tarkistamassa, palaako ulkoseinässä punainen valo. Jos valo palaa, sauna on päällä ja se on valmiiksi lämpimänä seuraavaa vuoroa varten. Jos valo ei pala, voit mennä sisään ja napsauttaa kiukaan päälle. Saat saunan oven auki avaimella, jonka löydät älyavainlaatikosta saunan oven vierestä. Koodin avainlaatikkoon saat tilauksen yhteydessä.

Jos haluat varata saunan pidemmäksi aikaa, ota yhteyttä sähköpostilla: info@naturaviva.fi, tai soita Teijon Luontokeskukseen: +358 10 292 40 32. Numero toimii Luontokeskuksen aukioloaikoina.

Saunarakennus

Saunarakennus käsittää saunan, suihkutilan, pukuhuoneen sekä terassin. Saunaan mahtuu kerrallaan 6-8 henkilöä löylyihin. Terassilla on iso pöytä sekä penkit 10 hengelle. Saunomisen yhteydessä mahdollisuus myös uida viereisellä yleisellä uimapaikalla Matildanjärvessä. Uimapaikalla on hiekkapohja.

Muuta huomioitavaa

Sauna sijaitsee suositulla paikalla Teijon kansallispuistossa. Saunarakennus ja sen terassi on varattu saunojien käyttöön, mutta kannattaa huomioidan että alueella on myös muita käyttäjiä. Terassilla ja uimassa täytyy aina pitää uima-asu päällä.

Saunan vuokra ei sisällä pyyhkeitä. Pyyhkeitä voi vuokrata Teijon kansallispuiston Luontokeskuksesta sen aukioloaikoina.

Perustiedot

Kohde0Matildanjärventie 84,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top