bg
59,00 € / 2 h

Suomen luonnossa on monia syötäviä ja herkullisia ruokakasveja. Tämän retken aikana tutustumme Suomen ”hortaan” ja maistelemme monikäyttöisiä kotimaisia villiyrttejä. 

Retki lähtee matkaan Haukanpesältä, Natura Vivan Nuuksion toimipisteeltä Haukkalammen rannalla. Nuuksion aarnimetsä onkin upea hortakohde pienine polkuineen ja hienoine maisemineen. Retken varrella pyritään löytämään Suomen yleisimpiä villiyrttejä, joista tutuimpia ja keittiössä monikäyttöisimpiä lienevät nokkonen ja voikukka. 

Koulutettu ja asiantunteva villiyrttioppaamme opettaa villiyrttien tunnistusta ja kertoo, kuinka villiyrttejä kannattaa käsitellä, kuivata ja säilöä. Ja totta kai hänen johdollaan tutustutaan myös herkullisiin ja veden kielelle tuoviin villiyrttiresepteihin ja maistellaan syötäviä yrttejä sellaisenaan. 

Villiyrtit ovat todellista luonnon superruokaa – tähän aktiviteettiin sisältyy myös luento yrttien hyvinvointivaikutuksista. Villiyrttiretki onkin mainio ohjelmanumero esimerkiksi tyky-päivälle, polttareihin tai virkistyspäivään. 

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä, Espoo

Kesto: 2 h 

Ajankohta: Toukokuusta syyskuuhun.

Osallistujamäärä: 10-50 hlö

Ohjaaja: Natura Vivan koulutettu villiyrttiopas

Ohjelman vaativuus: Retki sopii kaikille. Kävelemme metsässä rauhallisella tahdilla.

Vaatetus:  Säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja tarvittaessa lämmintä taukovaatetta. Metsässä kävelyyn soveltuvat jalkineet.

Hintaan sisältyy: Asiantunteva opastus, luento ja vesipullo.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top