bg
79,00 € / 2 h

Tuo ryhmäsi SUP-lautailemaan Nuuksion kansallipuistoon!

Nuuksion sydämessä sijaitseva Haukkalampi tarjoaa loistavat puitteet rauhalliseen SUP-lautailuun. Haukkalampea reunustavat metsät sekä korkeat kallioseinämät, joten täällä voitte suppailla ihaillen samalla alueen kauniita maisemia. Tuulisellakin säällä lampi pysyy suhteellisen tyynenä.

Ohjattu SUP-retki sopii jokaiselle ulkoilusta kiinnostuneelle

Retken aluksi saatte oppaaltanne kaikki tarvittavat varusteet. Käymme aluksi läpi SUP-lautailun perusasioita ja sen jälkeen lähdemme lautailemaan. Suppailla voitte polviltanne tai seisaaltanne. Matkaamme Haukkalammen pohjoispäätyyn, jossa pidämme tauon ja ihailemme vastarannan kallioita ja metsäisiä rinteitä. Rentoudumme ja nautimme kansallispuiston rauhasta.

Voitte myös halutessanne lisätä tilaukseen Haukanpesän saunan kahdeksi tunniksi ohjelmanne jälkeen!

Lisätietoja:

  • Retken aloituspaikka: Haukanpesä, Nuuksion Haukkalampi.

  • Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun (muut ajankohdat eri sopimuksesta).

  • Osallistujamäärä: 8 - 12 henkeä (suurempi ryhmä eri sopimuksesta).

  • Ohjaaja: Natura Vivan ammattioppaat.

  • Vaativuus: Sopii aloittelijoille. SUP-lautamme ovat vakaita ja helppoja hallita.

  • Kesto: 2 tuntia.

  • Hintaan sisältyy: Opastus, SUP-lauta, mela, pelastusliivit ja vesipullo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top