bg
79,00 € / 2 h

Astu SUP-laudalle ja kokeile tätä suosittua melontamuotoa! Nuuksion Haukkalampi on suojassa avovesien tuulilta ja siten ihanteellinen paikka suppailuun. 

Oppaasi lyhyt johdatus SUP-laudan käsittelyyn auttaa sinut liikkeelle. Tasapaino paranee, kun saat laudan vauhtiin. Haukkalammen toisessa päässä pidämme tauon ja ihailemme vastarannan kallioita ja metsäisiä rinteitä, rentoudumme ja nautimme kansallispuiston rauhasta. Ennen retkeä annamme ohjeet sopivasta vaatetuksesta.    

 

Retken aloituspaikka: Haukanpesä, Nuuksion Haukkalampi.

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun (muut ajankohdat eri sopimuksesta).

Osallistujamäärä: 8 - 12 henkeä (suurempi ryhmä eri sopimuksesta).

Ohjaaja: Natura Vivan ammattioppaat.

Vaativuus: Sopii aloittelijoille. SUP-lautamme ovat vakaita ja helppoja hallita.

Kesto: 2 tuntia.

Hintaan sisältyy: Opastus, SUP-lauta, mela, pelastusliivit ja vesipullo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top