bg
59,00 € / 90 min

Jooga lisää kehon ja mielen hyvinvointia, rentouttaa ja poistaa stressiä. Nuuksion upeassa metsämaisemassa tehtävä joogasessio rauhoittaa jo luontoympäristönsä kautta, ja tämän puolentoista tunnin joogan jälkeen tunnet olevasi kuin uudestisyntynyt. Voimistamme kehoa ja hengitystä, opimme pysähtymään tietoisesti ja ymmärtämään tunteidemme vaikutusta kiireen tuntuun ja hyvinvointiimme. 

Tämä täysipainoinen joogaharjoitus toteutetaan Natura Vivan Nuuksion toiminpisteen, Haukanpesän läheisyydessä. Joogan vaativuus muokataan osallistujajoukon taitoihin sopivaksi, eli tämä aktiviteetti sopii kaikille. Suosittelemmekin lämpimästi puujoogaa esimerkiksi tyhypäivän aktiviteetiksi tai ulkoilupäivän ohjelmanumeroksi. 

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä, Espoo

Kesto: 1,5 h 

Ajankohta: Huhtikuusta lokakuuhun

Osallistujamäärä: 10–66 hlö

Ohjaaja: Natura Vivan koulutettu joogaohjaaja.

Ohjelman vaativuus: Helppo. Sopii kaikille normaalin peruskunnon puitteissa.

Vaatetus: Rennot ja säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja tarvittaessa lämmintä taukovaatetta. Metsässä kävelyyn soveltuvat jalkineet.

Hintaan sisältyy: Joogaohjaus ja vesipullo.

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top