bg
59,00 € / 2 h

Nuuksion kansallispuisto on polkujuoksijan paratiisi. Nuuksion metsissä risteilee pieniä polkuja, ja reittien varrella on paljon korkeuseroja. Tämän juoksulenkin ei kuitenkaan tarvitse olla vain kuntourheilijoille, vaan lenkin vaativuus voidaan sovittaa osallistujen kuntotasoon sopivaksi. Kovempikuntoisille lenkkeilijöille voidaan ohjeistaa lisäreittejä ja menohaluisimmat voivat muodostaa osallistujien keskuudessa oman ryhmänsä. Tämä juoksutempaus sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kuntoilijoille, ja Natura Vivan liikunnanohjaaja pitää huolen, että kaikilla on tällä polkujuoksulla hauskaa! 

Polkujuoksu on kiehtova liikuntamuoto, ja metsämaisemat muodostavat lenkille tavanomaista jylhemmät puitteet. Järjestä nyt polkujuoksusessio Nuuksiossa vaikkapa työpaikkasi ulkoilupäivän ohjelmaksi – ja lenkin jälkeen on mukava saunoa Haukanpesän vuokrasaunatiloissa. Varaa nyt! 

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä, Espoo

Kesto: 2 h 

Ajankohta: Huhtikuusta lokakuuhun

Osallistujamäärä: 8–50 hlö

Ohjaaja: Natura Vivan koulutettu liikunnanohjaaja.

Ohjelman vaativuus: Helppo. Sopii kaikille normaalin peruskunnon puitteissa, aloittelijoista kuntourheilijoihin.

Vaatetus: Rennot ja säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja tarvittaessa lämmintä taukovaatetta. Osallistujien on tuotava itse mukanaan juoksukengät. 

Hintaan sisältyy: Juoksun ohjaus ja vesipullo.

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top