bg
59,00 € / 90 min

Metsämieli-valmennusmenetelmä poistaa stressiä ja lisää omaa hyvinvointia. Yhdistämme tällä retkellä Metsämieli-valmennustoimet patikointiin Nuuksion kansallispuiston upeissa maisemissa. Matkaan lähdetään Haukanpesältä, Natura Vivan Nuuksion toiminpisteeltä, ja puolentoista tunnin retken aikana tehdään Metsämieli-harjoituksia, suoritetaan venyttely luonnon helmassa. Ennen patikointia tutustutaan lyhyen luennon muodossa Metsämieli-menetelmään. Tämä retki on oiva ohjelmanumero esimerkiksi työyhteisön virkistyspäiväksi, ja retki voidaan toteuttaa jopa 150 hengen tapahtumana.

Metsämieli-menetelmän on kehittänyt hyvinvointivalmentaja Sirpa Arvonen, joka on toiminut valmennustyössä terveys- ja luontoliikunnan alalla 30 vuoden ajan. Metsämieli-menetelmässä hyödynnetään luonnon suomia terveysvaikutuksia ja tehostetaan niitä mielentaitoharjoituksilla. Menetelmässä hyödynnetään viimeisimpiä psykologian tieteenalan suuntauksia sekä terapia- ja valmennusmenetelmiä, kuten mindfullnessia ja life coachingia. Metsämieli-menetelmä rentouttaa ja poistaa stressiä sekä syventää itsetuntemustaitoja ja omaa hyvinvointia edistäviä taitoja. 

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä, Espoo

Kesto: 1,5 h 

Ajankohta: Huhtikuusta lokakuuhun

Osallistujamäärä: 10–80 hlö

Ohjaaja: Natura Vivan koulutettu metsämieliohjaaja.

Ohjelman vaativuus: Retki sopii kaikille. Kävelemme metsässä rauhallisella tahdilla.

Vaatetus: Säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja tarvittaessa lämmintä taukovaatetta. Metsässä kävelyyn soveltuvat jalkineet.

Hintaan sisältyy: Opastus, luento ja vesipullo

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top