bg
99,00 € / 3 h

Tuo ryhmäsi tutustumaan suosittuihin ulkoilulajeihin Nuuksion kansallispuistoon!

Nuuksion Haukkalammen ympäristö soveltuu monipuoliseen ulkoiluun. Kauniilla Haukkalammella voi tehdä rentouttavan kanootti- tai SUP-retken jylhien kalliomaisemien ympäröimänä. Toisaalta alueen maasto tarjoaa mahdollisuuksia myös monipuoliseen fatbike-pyöräilyyn. Tämä tapahtuma yhdistää melonnan, sup-lautailun sekä fatbike-pyöräilyn.

Kokeile kaikkea -tapahtuma soveltuu suuremmillekin ryhmille

Tapahtuma järjestetään Nuuksion Haukanpesällä, Haukkalammen rannalla. Oppaat jakavat ryhmän esimerkiksi kolmeen lajiryhmään ja osallistujat pääsevät kokeilemaan jokaista ulkoilulajia tunnin ajan. Vaihtovaatteet kannattaa ottaa mukaan, sillä kaikenlaista voi tapahtua, kun veden äärellä puuhataan!

Lisätiedot:

  • Sijainti: Haukanpesä, Nuuksion Haukkalampi.

  • Ajankohta: Toukokuun alusta syyskun loppuun ( muut ajankohdat eri sopimuksesta)

  • Osallistujamäärä: 8-45 henkeä ( suurempi ryhmä eri sopimuksesta)

  • Opastus: Natura Vivan ammattioppaat

  • Vaativuus: Hyvä peruskunto ja reipas mieli - tämän elämys sopii aloittelijoillekin

  • Kesto: Kolme tuntia

  • Hintaan sisältyy: Opastus, melonta- ja suppailuvarusteet, fatbike, kypärä, vesipullo ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävä asu.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top