bg
109,00 € / 3 h

Tällä retkellä pääset tutustumaan Nuuksion luontoon kolmella eri välineellä: kajakilla, SUP-laudalla ja Fatbikella! Nuuksion järviylänkö tarjoaa upeat puitteet luontoaktiviteeteille. Erämaajärvet, jylhät kalliot sekä puhdas metsä rauhoittavat kehon ja mielen. 

Nyt on hieno mahdollisuus kokeilla kolmea kivaa kesälajia! Tapaamme Luontokeskus Haltian edessä ja jakaudumme kolmeen ryhmään: tunti kerrallaan jokaista lajia ? kajakkimelontaa, suppailua ja Fatbike-pyöräilyä eli "läskipyöräilyä". 

Retken aloituspaikka: Luontokeskus Haltia, Espoo

Ajankohta: Kesäkuun alusta syyskuun loppuun (muut ajankohdat eri sopimuksesta).

Osallistujamäärä: 8?32 henkeä (suurempi ryhmä eri sopimuksesta).

Ohjaaja: Natura Vivan eräoppaat ja lajiohjaajat.

Vaativuus: Hyvä peruskunto ja reipas mieli ? tämä elämys sopii aloittelijoillekin.

Kesto: 3 tuntia.

Hintaan sisältyy: Opastus, melonta- ja suppailuvarusteet, läskipyörä, kypärä ja vesipullo.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top