bg
72,00 € / 2 h

Tule melontaretkelle Nuuksioon. Melomme Haukkalammen päähän ja jatkamme matkaa patikoimalla kansallispuiston jylhissä maisemissa. Upea kokemus, varaa nyt!

Tällä yhdistelmäretkellä melomme ensin avokanooteilla Nuuksion Haukkalammen halki, nousemme vastarannan rinnettä ylös ja ihailemme Haukkalampea kallion päältä. Jatkamme matkaa polkua pitkin ja palaamme rantaan, josta melomme takaisin Haukanpesän tukikohtaan. 

Retken aloituspaikka: Haukanpesä, Nuuksion Haukkalampi.

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun (muut ajankohdat eri sopimuksesta).

Osallistujamäärä: 8–40 henkeä (suurempi ryhmä eri sopimuksesta).

Ohjaaja: Natura Vivan melontaoppaat.

Vaativuus: Melomme avokanootilla 2 km ja kävelemme 1-2 km metsäpolkuja pitkin.

Kesto: 2 tuntia.

Hintaan sisältyy: Opastus ja vesipullo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top