bg
Alkaen 94,00 € / 2 h

Nuuksio on hieno maastopyöräilykohde. Tällä retkellä tutustumme tämän kauniin järviylängön luontoon pyörän satulassa.

Tapaamme Nuuksion kansallispuistossa ja jaamme jokaiselle osallistujalle sopivan pyörät ja kypärän. Säädämme satulaan oikean koron ja käymme vaihteiston toiminnan ja maastopyöräilyn pääperiaatteet läpi ennen kuin pääsemme matkaan. Retken aikana opas pitää vauhdin rentona ja pääpaino on luonnosta ja ulkoilusta nauttimisessa kauniissa kansallispuistossamme. Retken aikana myös kerromme maastopyöräilyn harrastamisesta suomessa ja annamme vinkkejä tuleviin pyöräseikkailuihin.

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella.

Retken aloituspaikka: Luontokeskus Haltia, Kattilan parkkipaikka tai Hotelli PolkuNuuksio.

Kesto: 2 - 3 tuntia ryhmän toiveiden mukaan.

Ajankohta: Ympäri vuoden.

Osallistujamäärä: 8?16 henkeä.

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta maastopyöräilystä, mutta normaalin vaihdepyörän ajokokemus on suositeltavaa. 

Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen opastus, fatbike, kypärä ja vesipullo.

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top