bg
199,00 € / 2 vrk

Melontareitti Helsingistä itään on monipuolinen ja vaihteleva. Tällä 3 päivän ja 2 yön omatoimisella melontaretkellä ehdit kokea paljon! Pakettiin kuuluu kaikki tarvittavat melonta- ja retkeilyvarusteet. Lähde seikkailemaan Suomenlahden upeaan saaristoon!

Suomenlahden rannikkoHelsingistä itään tarjoaa melojalle välähdyksen upeaa saaristoluontoa avomeren tuntumassa. Melontakeskuksemme Vuosaaressa on sopiva aloituspaikka tälle upealle retkelle. Säästä ja kokemuksestasi riippuen voit valita useita reittejä Sipoon sokkeloisen saariston läpi. Matkan varrella on hienoja ulkoilualueita, ja alueella on myös vuokrattavia mökkejä. Jos päätät retkesi muualle kuin melontakeskuksemme, voimme järjestää paluukuljetuksen erillistä korvausta vastaan.

Ehdotuksia 2 päivän melontaretkelle

Päivä 1:

Vuosaaren melontakeskus - Kalliosaari 6,0 km

Vuosaaren melontakeskus - Krokholmen 8,0 km

Vuosaaren melontakeskus - Furuholmen 11,00 / 14,0 km (ulko- tai sisäreitti)

Yö 1: Kalliosaari, Krokholmen tai Furuholmen (telttamajoitus)

Päivä 2:

Furuholmen - Pikku-Leikosaari 10,0 km

Furuholmen - Kotiluoto / Villaluodot 13,0 km

Yö 2: Pikku-Leikosaari (telttamajoitus, ilmainen sauna) tai Kotiluoto / Villaluodot (telttamajoitus)

Päivä 3:

Pikku Leikosaari - Vuosaaren melontakeskus 5,0 km

Kotiluoto / Villaluodot - Vuosaaren melontakeskus 3,0 km

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Me vahvistamme kajakkien ja varusteiden saatavuuden tämän jälkeen.

Tuki: Retkesi kestäessä takaamme puhelintuen kaikkina aikoina. Hätätilanteissa saat meiltä ohjeet. 

Hintaan sisältyy:

* Merikajakki (yksikkö) ja tarpeelliset varusteet (mela, aukkopeite ja pelastusliivi). Tutustu monipuoliseen kajakkivalikoimaamme. Myös kaksikko on tälle retkelle saatavissa. 

* Retkikeitin, kattila ja muut keittovälineet (sis. yhden kaasupullon). Retkiastiat

* Turvavälineet (pumppu yms.).

* Kartta ja kompassi.

* Teltta (2?3 henkeä).

* Makuualusta.

* Kuivapusseja.

* Vesiastia.

* Märkäpuku tarvittaessa.

* Vedenpitävä kännykkäpussi.

Kaikki varusteemme ovat huippulaatua. Meiltä saatavia kajakkimerkkejä mm. Valley, Wilderness Systems ja Prijon. Aukkopeitteet toimittaa Seals ja pelastusliivit Palm.

Ruoka ja henkilökohtainen vaatetus eivät sisälly hintaan. Suosittelemme omaa makuupussia, mutta voimme myös vuokrata makuupussin eri hintaan. Vuokraamme myös GPS-laitteita. Vedenpitävä karttamme sisältää tiedot ulkoilualueista, saariston palvelupisteistä sekä rantautumispaikoista.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top