bg
Siirry sisältöön

Osallistu Natura Vivan ohjatulle melontaretkelle Itä-Helsingin kauniiseen saaristoon. Tutustu nyt retkivaihtoehtoihin ja varaa oma melontaretkesi.

Melontaretki on mukava tapa tutustua Itä-Helsingin saaristoon ja samalla kohottaa kuntoa ja rentoutua luonnon äärellä. 

Ammattitaitoiset oppaamme huolehtivat Natura Vivan ohjatuilla retkillä järjestelyistä ja turvallisuudestasi, ja voit keskittyä nauttimaan melonnasta ja ympäröivästä luonnosta. Tarjoamme monenlaisia, eritasoisia ja eripituisia melontaretkiä. Lyhyemmille retkille voi osallistua ilman aikaisempaa melontakokemusta, pidemmille retkille suosittelemme melonnan alkeiskurssin suorittamista tai aikaisempaa kokemusta melonnasta.  

Järjestämme melontaseikkailuita myös Nuuksion Haukanpesän toimipisteessämme. Lue lisää tarjonnastamme.

Ohjatut melontaretket

Vuosaaren melontakeskus tarjoaa monipuolisesti kaikentasoisia melontaretkiä. Päivittäin järjestettävä Helsinki by Kayak -melontaretki soveltuu niin melontaa ensimmäistä kertaa kokeileville kuin lajin harrastajillekin. Viikottain voit osalllistua melontakeskuksen ohjatulle Tutustu Melontaan - retkelle, joka soveltuu vasta-alkajille. Retkillä melotaan tukevilla kajakeilla, opitaan melonnan perusteita ja nautitaan upeista saaristomaisemista.

Vuosaaren melontakeskuksen torstaimelonta on suunnattu melontaa jo aiemmin harrastaneille. Retkillä rantaudutaan reitin varrelle sopivaan saareen hengähtämään ja nauttimaan eväitä. Tunnelmallinen yömelontaretki on mukava tapa kokea Suomen lumoava kesäyö.

Melontaretkiä ryhmille

Vuosaaren melontakeskuksella järjestetään monipuolisesti melontaretkiä erikokoisille ryhmille. Melontaretki on esimerkiksi sopiva yrityksen työhyvinvointipäivän aktiviteetti, ja polttareihin melonta on hauska ja mielenkiintoinen ohjelmanumero. Melontaretket sopivat niin aloittelijoille kuin melontaa harrastavillekin eikä ryhmämelonnassa tarvita aiempaa melontakokemusta – oppaamme huolehtivat, että kaikki osallistujat pysyvät matkassa mukana.

Voimme myös yhdistää melontaretken muihin aktiviteetteihin, esimerkiksi pyöräilyyn tai villiyrttikurssiin. Tutustu Vuosaaren yrityssivuihimme ja suunnitellaan tapahtumasi tarpeisiin paras yhdistelmä.

Lähde omatoimiselle melontaretkelle

Vuosaaren melontakeskuksella on tarjota monenlaisia kajakkeja eritasoisille melojille ja erilaisiin retkitarpeisiin. Voit vuokrata helpommin hallittavan yksikkö- tai kaksikkokajakin tai haastavamman meri- tai retkikajakin.

Melontaa ensimmäistä kertaa kokeilevien on hyvä aloittaa melominen tukevilla ja helposti ohjattavilla peruskajakeilla. Myös retkikajakkimalleista voi valita helpon ja tukevan mallin, jossa on peruskajakkia mukavampi istuin. Kokeneille melojille valikoimassamme on esimerkiksi pidemmille matkoille soveltuvia kapeampia ja pidempiä merikajakkeja, joissa on enemmän tavaratilaa. Lue lisää vuokrakajakeistamme. 

Vuosaaren melontakeskuksen kahvilasta, Cafe Naturasta hankit herkulliset eväät melontaretkelle mukaan otettavaksi. 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top