bg
Siirry sisältöön

Varaa Vuosaaren melontakeskukselta melontakurssi ja aloita uusi harrastus tai tule syventämään melontataitojasi! Monipuoliset melontakurssit Helsingissä meiltä!

Natura Vivan melontakursseilla opit oikeat melontatekniikat ja turvalliseen melontaan liittyvät tärkeät taidot. Kokeneiden ja asiantuntevien oppaidemme johdolla pääset aloittamaan uuden harrastuksen tai parannat osaamistasi jatkokursseilla.  

Melontakurssit perustuvat eurooppalaiseen EPP-järjestelmään, joka auttaa niin aloittelijaa kuin kokeneempaakin melonnan harrastajaa oman taitotasonsa määrittelyssä ja helpottaa kehittämään taitojaan edelleen.

Melonnan alkeis- ja jatkokursseja

Vuosaaren melontakeskuksen kurssivalikoimassa on melonnan alkeis- ja jatkokursseja. Melonnan alkeiskurssi noudattaa Suomen melonta- ja soutuliiton sisältösuosituksia, ja sillä opitaan melonnan perustaitoja ja turvallisuusasioita. Melonnan alkeiskurssi antaa valmiudet jatkaa itsenäistä harjoittelua turvallisesti. Voit omien aikataulujesi mukaan valita joko viikonloppuna tai arki-iltoina järjestettävän kurssin. 

Natura Vivan tekniikkakursseilla syvennetään alkeiskursseilla opittuja tietoja ja taitoja ja opetellaan vaativampia melontatekniikoita. Kun melontatekniikka on kunnossa, melominen onnistuu haastavimmissakin olosuhteissa. 

Harjoittele turvallisuustaitoja kursseillamme

Vuosaaren melontakeskuksen pelastautumisharjoituskurssilla harjoitellaan tärkeitä pelastautumistekniikoita kajakin kaatumisen varalle, sekä turvallisuustaitoja, joiden avulla vaaratilanteet voi ennalta välttää. Eskimoklinikka-kurssilla opetellaan melojan tärkeä taito, eskimokäännös. Aallokkomelonnan alkeet -kurssilla harjoitellaan kajakin hallintaa aallokossa – niin teoriassa kuin käytännössäkin.

Vuosaaren melontakeskuksen ammattitaitoiset opettajat ja kurssien sopivat ryhmäkoot takaavat tehokkaan ja laadukkaan oppimisen. 

Varaa melontakurssi

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top