bg
39,00 € / 2 h

Lähde testaamaan trendikästä läskipyörää Vuosaareen upeisiin merellisiin maisemiin. Rennolla retkelle ajellaan ulkoilureittejä ja polkuja. Ilmoittaudu mukaan!

Fatbike-pyörämme ovat 18-vaihteisia ja niissä on käsijarrut. Pyörillä on mukava rullailla polkuja ja hiekkateitä pitkin lähellä merenrantaa.

Tutustu Fatbike-pyöräilyyn -retki on suosittu myös Partioaitan klubilaisten keskuudessa. Tutustu aktiiviseen 365-klubiin täällä!

Haluatko antaa Tutustu Fatbike-pyöräilyyn retken lahjaksi ystävällesi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus, Helsinki.

Aika:  Klo 18 - 20.

Ryhmän koko: Enintään 10 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Retkelle osallistuminen vaatii aikaisempaa pyöräilykokemusta ja rentoa seikkailumieltä. Tahti on rento ja reitit helppoja.

Kesto: 2 tuntia.

Hintaan sisältyy: Opastus, Fatbike-pyörä ja pyöräilykypärä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top