bg
Alkaen 25,00 € / 2 h

KUVAUS:


Lähde soutuveneellä retkeilemään Itä-Helsingin lähisaaristoon! Mukaan veneeseen mahtuu neljä henkeä. 


Melontakeskukselta lähtiessäsi sinua odottavat raikkaat merimaisemat ja lukuisat ulkoilusaaret, joihin voi pysähtyä esimerkiksi retkeilemään, ulkoilemaan, nauttimaan eväitä tai saunomaan.Lähin ulkoilusaari Malkasaari sijaitsee vain noin kilometrin soutumatkan päässä lähtöpaikalta.


Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että soutuveneeseen ei voi kiinnittää omaa moottoria. 


Varaa soutuvene etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla soudat koko kesän!
 
SIJAINTI: 


Vuosaaren melontakeskus sijaitsee Ramsinniemen ja Kallahdenniemen välissä, josta voit soutaa vaikkapa Pikku Leikosaaren puusaunaan löylyihin.


Tarkka osoite: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13 00980 Helsinki

 

LISÄTIETOJA:

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Soutuvenekokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä.

Perustiedot

Kohde0Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top