bg
316,00 € / 3 h

Itä-Helsingin luonto on talvella upea retkikohde. Lähde lumikenkäretkelle merellisen Kallahdenniemen ja Uutelan ranta- ja metsäpoluille! Ihastele Kallahdenniemen korkeita petäjiä tai Uutelan monipuolista ja vaihtelevaa luontoa.

Tällä lumikenkä-retkellä tutustumme keliolosuhteista riippuen joko Kallahdenniemen tai Uutelan merelliseen luontoon. Reitti mutkittelee kallioisten rantojen tuntumassa ja sään salliessa meren jäällä. Retken aikana pysähdymme hengähtämään ja ihastelemaan maisemia, nauttien kuumaa mehua jotta myös loppumatka sujuu rattoisasti. 

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus.

Saatavilla: Lumitilanteen mukaan.

Ryhmän koko: 1–8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle!

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Retki ei edellytä aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä ja soveltuu kaikille osallistujille.

Kesto: 3h

Hintaan sisältyy: Opastus, lumikengät, sauvat, vesipullo ja kuumaa mehua

Hinta: 300 euroa (sisältää 4 osallistujaa, lisäosallistujat 75 euroa per henkilö).

 

 

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top