bg
949,00 €

Osta käytetty kajakki Helsingissä Natura Vivalta. Käytetyt kajakkimme ovat hyvässä kunnossa. Ne ovat olleet vuokrakäytössä enintään kolmen kesän ajan.

Ketterä ja nopea merikajakki pidemmillekin retkille. Suosittu malli, pienempi koko. 

Wilderness Systems Zephyr 155 on tukeva ja helposti melottava merikajakki, joka on ketterä kääntymään. Zephyr 155 on suunniteltu pienikokoisemmalle melojalle. Kajakissa on kolme pakkausluukkua, välilaipiot, säädettävät jalkatuet ja nostoevä.

 

Pituus: 472 cm

Leveys: 57 cm

Paino: 24 kg

Kantavuus: 125 kg

Melojan koko: S?M


Käytetyt lisävarusteet (suluissa ovh):
* Melontaliivi 39 ? (69 ?)
* Aukkopeite 35 ? (59 ?)
* Mela (210-220cm, 2. os. säädettävä lapakulma) 50 ? (89 ?)

Lisätietoja Bear&Waterin sivuilta.

Kajakeissa toimitusvaihtoehtona ainoastaan nouto. Kuljetuksesta sovittava erikseen. Natura Vivan kaikki myynnissä olevat käytetyt kajakit ovat olleet enintään kaksi melontakautta vuokrauskäytössä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top