bg
990,00 €

Osta käytetty kajakki Helsingissä Natura Vivalta. Käytetyt kajakkimme ovat hyvässä kunnossa. Ne ovat olleet vuokrakäytössä enintään kolmen kesän ajan.

Tämä erinomainen merikajakki pidemmillekin retkille on hyvin suosittu kajakkimalli. Tempest 165 on pienempikokoinen versio.

Wilderness Systems Tempest 165 -merikajakilla teet retkiä ja melot pitkiäkin matkoja mukavasti. Varustuksena Phase3 -istuinjärjestelmä, säädettävät jalkatuet, laipiot, etu- ja takapakkausluukut, päiväluukku sekä nostoevä.

 

Pituus: 503 cm

Leveys: 55 cm

Paino: 25 kg

Kantavuus: 136 kg

Melojan koko: S?M

Käytetyt lisävarusteet (suluissa ovh):
* Melontaliivi 39 ? (69 ?)
* Aukkopeite 35 ? (59 ?)
* Mela (210-220cm, 2. os. säädettävä lapakulma) 50 ? (89 ?)

Kajakin ostajalle tarjoamme mahdollisuutta ostaa käytetyt lisävarusteet yhtenä settinä hintaan 50?. 
Lisätietoja Bear&Waterin sivuilta.

Kajakeissa toimitusvaihtoehtona ainoastaan nouto! Kuljetuksesta sovittava erikseen. Natura Vivan kaikki myynnissä olevat käytetyt kajakit ovat olleet enintään kaksi melontakautta vuokrauskäytössä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top