bg
999,00 €

Myydään todella vähän käytetty laadukas kokoontaitettava kajakki kantorepulla ja melalla.

OruKayk Inlet on loistava väline melontaan ja mikä parasta se pakkautuu kuljetusta ja säilytystä varten todella pieneen tilaan mahtuen esimerkiksi henkilöauton tavaratilaan. Kajakin materiaali on erittäin vahvaa ja kestää testatusti yli 20.000 taittelukertaa eli kyseessä luottoväline melontaan todella pitkäksi aikaa. Kajakin taittelee auki tai vastaavasti pakkaa muutamassa minuutissa eli design on oikeasti toimiva eikä kasaus vaadi mitään työkaluja tai pumppuja.

Nyt myynnissä todella vähän käytetty kajakki, jota on melottu vain muutamia kertoja. Ei juuri uudelle häviä. Muista jälleenmyyjistä poiketen pakettiin sisältyy OruKayak Inlet (ovh 990,00) lisäksi OruKayak Inlet Pack (ovh 195,00) jolla kannat kajakkia pakattuna selässä todella mukavasti ja 4 osainen mela (Ovh 99,00)

Koko paketin hinta meillä yhteensä 999,00

Kajakin mitat

  • Paino: 9 kg
  • Length: 300cm
  • Width: 90cm
  • Kuljetuskoko: 100cm x 47,5cm x 25cm

Muuta

Ostetuilla välineillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kajakkeja halutessaan käydä katsomassa ennen ostoa Helsingin Kivikon varastollamme (sopimuksen mukaan).

Käytetyissä välineissä voit olla yhteydessä myyntitiimimme sales@naturaviva.fi

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top