bg
1390,00 €

Norse Bylgja on monipuolinen merikajakki joka soveltuu vaativallekin käyttäjälle. Tämä lasikuituinen kajakki on ketteräliikkeinen ja hyvin varusteltu. Kajakissa on Kajak Sportin säädettävä nostoevä, säädettävät jalkatuet, kaksi päiväluukkua ja isot pakkausluukut.

Pituus: 520cm

Leveys: 55cm

Paino: 24kg

Melojan koko: M-L

Kajakki on vuoden 2020 malli. Eväkotelon reunoissa kulumaa joka Gel Coat fillerillä paikattavissa.

https://www.norsekayaks.com/kayaks

Arvostelu Paddling Magazinessa

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top