bg
1199,00 €

Käytetty ja todella laadukas kaksikko packraft vesiretkeilyyn!

 

Myydään keväällä 2021 käyttöönotettu MSR Barracuda ISS R2 Packraft. Packraft myydään täysillä varusteilla eli mukana paketissa ovat itse laitteen lisäksi:

- Ilmatäytteinen penkki selkänojalla (2kpl)
- 4 - osainen laadukas hiilikuituvarsinen mela (2kpl)
- Pumppu (sähkötoiminen, jalkapumppu tai täyttöpussi riippuen saatavuudesta)
- Evä (kuvasta poiketen kaksikon evä on matalaprofiilisempi)
- ISS eli packraftin keulassa on pitkä vesitiivis vetoketju jonka voi avata ja näin packraftin runkoon voi pakata tavaraa säilytyspusseissa (sisältyy pakettiin)

Mitat

Ulkopituus 356cm
Ulkoleveys 97cm
Kantavuus, suositus/maksimi 235kg / 329kg

Muuta

Laite on päällisin puolin hyväkuntoinen (käytössä vain yhden kauden), mutta niitä ei ole erikseen tarkastettu naarmujen ja mahdollisten kolhujen varalta vaan tämä jää ostajan vastuulle. Ostetulla packrafteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Packraftejä voi halutessaan käydä katsomassa ennen ostoa.

Käytetyissä välineissä voit olla yhteydessä myyntitiimimme sales@naturaviva.fi
 

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top