bg
Siirry sisältöön

Osta käytettyjä ulkoiluvälineitä Helsingissä Natura Vivalta. Myymme vuokralla ollutta kalustoamme Vuosaaren toimipisteessämme. Tule tekemään löytöjä!  

Osta Natura Vivan laadukkaita käytettyjä vuokravälineitä! Myymme säännöllisesti vuokrakäytössä olleita kajakkeja, kanootteja, Fatbikeja sekä muita varusteita. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla tekemään löytöjä ja lunastamaan itsellesi ensiluokkaisia ulkoiluvälineitä. 

Käytetyn kaluston myynti 2021

Keväällä 2021 kalustoa on mahdollista tulla katsomaan ja noutamaan Vuosaaren melontakeskukselta alla mainittuina päivinä. Emme varaa kalustoa. Maksettua kajakkia tai SUP-lautaa on mahdollista säilyttää tiloissamme veloituksetta 13.4.2021 asti.

9.3.2021 klo 9-16

10.3.2021 klo 9-16

16.3.2021 klo 10-16

30.3.2021 klo 10-15

13.4.2021 klo 10-15

 

Käytetyt kajakit ja SUP-laudat

Tule lunastamaan itsellesi kajakki Natura Vivan käytöstä poistettavien kajakkien valikoimasta. Tutustu tuotteisiin ja osta oma kajakki. 

 

Käytetyt Fatbike-polkupyörät

Kaikki vuokrakäytöstä poistetut Fatbikemme ovat monivaihteisia, ja pyöriä on saatavilla kolmessa runkokoossa. Hanki itsellesi nyt hauska ja monipuolisia ajomahdollisuuksia tarjoava Fatbike – tällä pyörällä poljet niin maastossa, tiellä, jäällä ja lumellakin. 

Käytetyt soutuveneet

Lisätietoja käytetyistä vuokravälineistä

Kaikki käytämme varusteet ovat laadukkaita ja kestävät käytössä pitkään. Myytävät välineet ovat huollettuja ja myymme ainoastaan ehjiä välineitä. Ostaja on kuitenkin itse vastuussa välineiden kunnon tarkistamisesta oston yhteydessä. Käytetyillä varusteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, emmekä vastaa niissä myöhemmin ilmenneistä tai ilmenevistä vioista.

 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top