bg
179,00 €

SUP - lajikausikortilla suppailet jo kuudessa eri Etelä-Suomen luontokohteessa

SUP-laudalla voit viettää rennon kesäpäivän, rauhoittua illalla työpäivän jälkeen tai pidempää seikkailua alueen saaria tutkien. SUP - lajikausikortilla pääset harrastamaan lajia juuri kuten tahdot. Toimipisteemme Vuosaaressa, Kivinokalla, Matinkylässä, Suvisaaristossa sekä Nuuksion ja Teijon kansallispuistoissa tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja lajin parissa. 

SUP-lautaile koko kesä, omien aikataulujesi mukaan! 

Ostettuasi kausikortin saat tunnukset kausikorttilaisille tarkoitetulle sivustolle, jonka kautta voit itse varata kalustoa haluaminasi aikoina. Kausikortti on voimassa aina ostohetkestä kuluvan vuoden loppuun. Useimmissa toimipisteissämme SUP-laudan varaaminen ja käyttäminen on omatoimista ja pääset suppailemaan aina aamuviidestä puoleenyöhön. 

Käytössä olevat välineet

 • SUP-laudat

Toimipisteet

 • Vuosaaren Melontakeskus - useita lautoja aukioloaikojen puitteissa

 • Vuosaaren Melontakeskus - kaksi SUP-lautaa omatoimisessa käytössä - varattavissa 05.00-00.00 toukokuun alusta syyskuun loppuun

 • Kaisaniemen Melontapiste - omatoimisesti käytössä 05.00-00.00 kesäkuun alusta elokuun loppuun

 • Suvisaariston, Kivinokan ja Matinkylän Melontapisteet - neljä SUP-lautaa omatoimisessa käytössä - varattavissa 05.00-00.00 

 • Nuuksion Haukanpesä - aukioloaikojen mukaisesti toukokuun alusta syyskuun loppuun. 

 • Teijon Luontokeskus - aukioloaikojen mukaisesti toukokuun alusta syyskuun loppuun. 

Kausikortin ehdot

 • SUP-lautojen vapaa käyttö aukioloaikojen puitteissa. Katso omatoimipisteiden tarkemmat aukioloajat välinekohtaisesti.

 • voimassa melontakauden 2024 (1.5.-30.9.2024)

 • Voit varata yhdelle samaan perheeseen kuuluvalle alle 15-vuotiaalle veloituksetta oman SUP-laudan kausikortin haltijan seurassa

 • Vuokra-aika vaihtelee 05:00-00:00, yön yli varauksista ?10 lisämaksu

 • Täyden melontakauden (1.5.-30.9) hyödyntäminen edellyttää alkeiskurssin tai vastaavien taitojen hallintaa. Ilman kurssia tai kokemusta, melontakausi on rajattu turvallisuussyistä 1.6.-31.8. väliselle ajalle. Valmistaudu esittämään kurssitodistus tai vastaava kokemus ennen ensimmäistä varausta. 

Ystävän kanssa ulkoilemaan

Voit myös vuokrata seurassasi olevalle ystävälle oman SUP-laudan omatoimivarastosta normaalihintaisena.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top