bg
99,00 €

Kokeilijan kausikortilla melot, suppailet, pyöräilet ja soudat 30 päivän ajan!

Kokeilijan kausikortilla sinulla on mahdollisuus ottaa kausikortista kaikki parhaat puolet irti keskellä kesää. Kokeilijan kausikortti on todellinen tehopakkaus sinulle, joka tunnet itsesi ja aikataulusi. Pohditko melontaretkeä osaksi lomareissua? Tuntuuko kajakin satunnainen vuokraaminen liian kalliilta? 

Kokeile kaikkea ja nauti monipuolisesta ulkoilusta ilman omia varustehankintoja! Välty kuljetukseen, varastointiin tai huoltoon liittyvältä säätämiseltä! Kaikki 10 kausikorttikohdetta ovat vapaasti käytössäsi 30 pv ajan. Lisäksi saat osallistua veloituksetta vakioretkillemme.

Ulkoile omien aikataulujesi ehdoilla

Voit varata ja käyttää kajakkeja, SUP-lautoja, kanootteja, fatbikeja ja soutuveneitä omatoimisesti aikavälillä 05.00-00.00. Ostettuasi Kokeilijan kausikortin saat tunnukset kausikorttilaisille tarkoitetulle sivustolle 30 päivän ajaksi. Tunnuksilla voit itse varata kaluston haluamastasi kohteesta ilman tuntirajoituksia. 

Kauden pituus

Kokeilijan kausikortilla ulkoilet 30 päivän ajan kaikissa kausikorttikohteissa. Voit ostaa kokeilijan kausikortin vain heinäkuun ajaksi.

Käytössä olevat välineet

 • Kajakit
 • SUP-laudat
 • Kanootit
 • Soutuveneet
 • Fatbket

Toimipisteet

Katso kaikki kausikorttikohteet!

Kokeilijan kausikortin hintaan sisältyvät retket

Maanantaimelonta-retki Suvisaaristossa, Espoossa (normaalisti 49 € / kerta)
Torstaimelonta-retki Vuosaaressa Helsingissä (normaalisti 49 € / kerta)
Perjantaimelonta-retkeen Matinkylässä, Espoossa tai Kivinokassa, Helsingissä (normaalisti 49 € / kerta)

Kausikortin ehdot

 • Ulkoiluvälineiden vapaa käyttö aukioloaikojen puitteissa. 
 • Voimassa heinäkuun 2022
 • Yksi samaan perheeseen kuuluva alle 15-vuotias veloituksetta samassa kaksikkokajakissa, omalla SUP-laudalla tai fatbikella kokeilijan kausikortin haltijan seurassa.
 • Samassa avokanootissa ja soutuveneessä kausikorttilaisen seuralaiset veloituksetta. 
 • Vuokra-aika 05:00-00:00, yön yli varauksista €10 lisämaksu 
 • Mikäli saman kalenterivuoden aikana haluat päivittää kokeilijan kausikorttisi kaikki kausikorttikohteet kattavaan lajikausikorttiin tai ulkoilijan kausikorttiin maksat vain hinnanerotuksen

  Tutustu melontakursseihimme täältä!

Ystävän kanssa ulkoilemaan

Jos haluat esimerkiksi meloa ystäväsi kanssa kaksikkokajakilla, tulee hänen maksaa puolet normaalista vuokrahinnasta. Otathan näissä tapauksissa yhteyttä meihin sähköpostilla - info@naturaviva.fi

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top