bg
199,00 €

Fatbike-kausikortti pyöräilet Vuosaaren, Nuuksion, Korpilammen ja Teijon kansallispuiston toimipisteistä. Pyörät ovat käytössä ympäri vuoden.

Ostettuasi kausikortin saat tunnukset kausikorttilaisille tarkoitetulle sivustolle, jonka kautta voit itse varata kalustoa haluaminasi aikoina. 

Kausikortti on voimassa ostohetkestä 31.12.2021 saakka.

Käytössä olevat välineet:

Fatbiket

  • Vuosaaren toimipiste, Helsinki
  • Nuuksion kansallispuiston toimipiste, Espoo
  • Hotelli Korpilammen toimipiste, Espoo
  • Teijon kansallispuiston toimipiste, Salo

Vuokra-aika
05:00-00:00, yön yli jatkuvista retkistä veloitetaan €10 lisämaksu

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top