bg
Alkaen 35,00 € / 2 h

KUVAILU:

Mad River on legendaarinen avokanootti -malli. Tämä monikäyttöinen ja lujatekoinen kanootti sopii hyvin lyhyemmille tai pidemmille melontaretkille. Kanoottia voi lähteä melomaan ilman aiempaa kokemusta. Vuokraa kanootti meiltä ja lähde melomaan Itä-Helsingin merimaisemiin!


Kaikissa kanooteissa on vakiovarusteina kolmas penkki, eli kyytiin mahtuu kahden aikuisen lisäksi yksi tai kaksi lasta. Avokanootti kantaa maksimissaan 544kg. Tuulisella säällä kannattaa vuokrata  kanootti Nuuksion Haukkalammelta, jossa olosuhteet avokanootin melomiselle ovat lähes aina suotuisat.


Varaa kanootti etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla melot koko kesän!
 

SIJAINTI: 

Vuosaaren melontakeskus sijaitsee Ramsinniemen ja Kallahdenniemen välissä, josta lähtee useita erilaisia melontareittejä. Ensimmäiseksi melontakohteeksi kannattaa valita vaikka Pikku Leikosaari, jossa voit viettää illan puusaunan löylyissä.


Tarkka osoite: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13 00980 Helsinki

 

LISÄTIETOJA:

Voit helposti tarkastaa melontasään täältä.

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Olemme suunnitelleet melontareittejä sinua varten, tutustu täällä.

Melontakokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top