bg
Alkaen 35,00 € / 2 h

Tutustu Itä-Helsingin saaristoon kanootilla!

Lähde kanoottiretkelle Vuosaaren rannikon upeisiin maisemiin. Kallahdenniemi on usein suojaisa kohde myös kanoottimelontaan. Lyhyen melontamatkan sisällä on useita ulkoilusaaria, joissa voit vierailla evästauolla.

Kanootilla pääset tutustumaan Matildanjärven keskellä sijaitsevaan Isoholman saareen tai voit meloa järven ympäri ihaillen kaunista luontoa. Kanooteissamme on vakiovarusteina kolmas penkki, joten kyytiin mahtuu kahden aikuisen lisäksi yksi tai kaksi lasta. 

Sijainti:

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee osoitteessa Harbonkatu 13, 00980 Helsinki. Voit valita useammasta melontareitistä. Lähin ulkoilusaari, Malkasaari on aivan kivenheiton päässä!

Lisätiedot:

  • Kanoottiin mahtuu kaksi aikuista ja 1-2 lasta.
  • Vuokraan sisältyy: Kanootti ja pelastusliivit
  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden etujen osalta, lue ohjeet täältä!
  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!
  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!
  • Tutustu myös varausehtoihimme!

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top